Αρχική » Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ (18.989)
  • Προϊστορία: Στα επτά παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες στη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός προηγείται με 4-3 στις νίκες.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση της Euroleague, προσπέρασε και το εμπόδιο του Άρη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο Αταμάν έκανε εκτεταμένο ροτέισον, είδε την ομάδα του να γκαζώνει όταν χρειάστηκε και πήρε δυο νίκες με διψήφιες διαφορές απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Πλέον, στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης είναι η ανάκτηση των σκήπτρων και εντός συνόρων.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 80 πόντους σε 4/5 τελευταία ματς.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Επηρεασμένος από το Final 4 της Euroleague, δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στο Περιστέρι. Ωστόσο, κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Σπανούλη με 2-0 κερδίζοντας με διψήφιες διαφορές και στα δύο ματς. Δυστυχώς για τον Μπαρτζώκα, το ρόστερ έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, που δεν του επιτρέπει να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες. Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να είναι ο Πίτερς, ενώ ορόσημο στη γραμμή ψηλών είναι ο Μιλουτίνοφ.

Stat attack: Μετράει επτά νίκες στα τελευταία δέκα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Ο Φαλ είναι τραυματίας, ενώ οι Ράιτ, Μπραζντέικις και Σίκμα είναι εκτός λίστας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Στον πρώτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος, αναμένεται να δούμε το πιο κρίσιμο ματς της σειράς. Δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη τον παράγοντα του κινήτρου, αφού υπάρχει άφθονο και στις δυο πλευρές, για διαφορετικούς λόγους. Σίγουρα, το μομέντουμ ευνοεί τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μια ομάδα «αδειάζει» μετά από ένα Final 4. Αυτό που σίγουρα δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό είναι το βάθος του πάγκου του. Ωστόσο οι αποδόσεις και τα χάντικαπ κρύβουν παγίδες. Αντίθετα, στα ειδικά, αξίζει να σημαδέψουμε τον Πίτερς. Ο Αμερικανός είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μπαρτζώκας θα χρειαστεί το σουτ του για να ανοίξει την άμυνα των γηπεδούχων. Άλλωστε, ο Πίτερς αναμένεται να μείνει αρκετή ώρα στο παρκέ και κανείς δεν αμφισβητεί την έφεσή του στο μακρινό σουτ.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like