Αρχική » Παναθηναϊκός – Άρης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Άρης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τον σπουδαίο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τους «κίτρινους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Πανθεσσαλικό Στάδιο (22.189), Βόλος
  • Διαιτητής: Στεφανί Φραπάρ
  • Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Άρης επικράτησε με 2-0 στην έδρα του και στον δεύτερο γύρο, επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-0) στη Λεωφόρο. Για τα Playoffs, οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι «κίτρινοι»… απάντησαν στο «Απ. Νικολαΐδης», επικρατώντας 1-0.
  • Ο Παναθηναϊκός μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς του.
  • Ο Άρης έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.
  • Επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις το under 2,5 γκολ.
  • Το No/goal έχει περάσει τις οκτώ φορές από τις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο παλεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς στο πρωτάθλημα της Super League τερμάτισε στην τέταρτη θέση μετά την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με 2-0, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και μέσω της αποχώρησης του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο τους, θα προσπαθήσουν να… σώσουν της σεζόν από το Κύπελλο Ελλάδας. Το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από τις 21 Απριλίου, όταν κόντρα στη Λαμία έκανε… επίδειξη δύναμης και ο Χρήστος Κόντης δουλεύει κυρίως με την ψυχολογική ενίσχυση της ομάδας του ενόψει του τίτλου.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το over 2,5 γκολ στα έξι από τα τελευταία επτά ματς του εκτός έδρας.

Απουσίες: Στη διάθεση του Χρήστου Κόντη βρίσκεται ξανά ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λοντίγκιν – Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο, Κώτσιρας – Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας – Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Ρεπορτάζ Άρη

Η μεγάλη στιγμή για τον Άρη έφτασε, με τους κίτρινους να μάχονται για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την επιστροφή τους στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» τη νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς για το πρωτάθλημα της Super League ήταν εδώ και καιρό αδιάφοροι βαθμολογικά και στο τελευταίο ματς, ηττήθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έτσι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής για τη φετινή σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για αυτόν τον σημαντικό τελικό που ενδέχεται να φέρει τον συγκεκριμένο τίτλο στο σύλλογο μετά από 54 ολόκληρα χρόνια.

Stat attack: Στις τέσσερις από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal.

Απουσίες: «Πάνοπλος» θα παρουσιαστεί ο Άρης στον τελικό του Πανθεσσαλικού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Ζουλ, Νταρίντα, Μανού Γκαρθία – Σαβέριο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά

Ένας τελικός πάντα κρύβει… εκπλήξεις και για αυτό το λόγο εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τον νικητή του θεσμού, ωστόσο θα εστιάσουμε στην ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί από την κρισιμότητα του ματς. Οι δυο ομάδες, ειδικά στην αρχή του αγώνα θα προσπαθήσουν να μην δεχτούν κάποιο τέρμα και να προσαρμοστούν στην εκάστοτε άμυνα. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς και έτσι καταλήγουμε στην επιλογή του Χ ημίχρονο συνδυαστικά με το under 3,5 τέρματα στον τελικό σε απόδοση 2.50 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like