Αρχική » «Ο Σιμεόνε θέλει τον Έσε του Ολυμπιακού στην Ατλέτικο Μαδρίτης»!

«Ο Σιμεόνε θέλει τον Έσε του Ολυμπιακού στην Ατλέτικο Μαδρίτης»!

by admin

Οι εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του Σαντιάγκο Έσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gol Digital», ο Αργεντινός χαφ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στα ραντάρ της Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο ίδιος ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει το όνομα του νεαρού μέσου των Πειραιωτών στο μπλοκάκι του, διατηρώντας εξαιρετική άποψη για την ποιότητα και τις ικανότητες του 22χρονου συμπατριώτη του.

Πάντως, οι Ισπανοί στέκονται και στο γεγονός πως ο Έσε δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Πειραιώτες μέχρι το 2028, αλλά και στο γεγονός πως αποτελεί ένα σημαντικό «γρανάζι» στη μηχανή των πρωταθλητών του Conference League, δύο πράγματα που δυσκολεύουν αρκετά μια πιθανή μεταγραφή του στην Ατλέτικο.

Φέτος, ο Έσε κατέγραψε 50 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας από τους πυλώνες του άξονα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like