Αρχική » Ο Ζέλσον Μάρτινς έχει μεγάλο κίνητρο και δίψα για τη νέα σεζόν

Ο Ζέλσον Μάρτινς έχει μεγάλο κίνητρο και δίψα για τη νέα σεζόν

by admin

Τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός έβγαλε από τα ταμεία του το… διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατ. ευρώ για κάνει δικό του τον Ζέλσον Μάρτινς από τη Μονακό. Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό, μεταγραφές που έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ συνολικά και συμμετοχές σε πρωταθλήματα όπως το πορτογαλικό (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), το ισπανικό (Ατλέτικο Μαδρίτης) και το γαλλικό. Όπως φυσικά και με 21 ματς με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Αναμφίβολα, η ποιότητά του είναι τεράστια και τα στοιχεία του δυσεύρετα. Εξτρέμ που έχει την ντρίμπλα, το ένας εναντίον ενός και την μπούκα στην περιοχή. Στοιχεία που δεν τα βρίσκεις εύκολα στις ημέρες μας! Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», το έχει δείξει ανά διαστήματα στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά είχε και την ατυχία να «χτυπηθεί» από δύο μυϊκούς τραυματισμούς.

Παρότι βρίσκεται έξι μήνες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο 29χρονος απολαμβάνει την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους». Το δείχνει κάθε στιγμή, δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα και ήταν από τους… πρώτους που μπήκαν στο χορτάρι της «OPAP Arena» να πανηγυρίσει το ευρωπαϊκό, παρότι είχε κοπεί από τη σχετική λίστα και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έχει δεθεί με τους συμπαίκτες του και βλέπει τη νέα σεζόν ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Γιατί; Επειδή θέλει να επιστρέψει στους Πειραιώτες και στη διοίκηση τη στήριξη προς το πρόσωπό του, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές των τραυματισμών.

Γνωρίζει πως ξοδεύτηκε ένα μεγάλο ποσό για τον ίδιο και θέλει να ανταμείψει τον σύλλογο. Γι’ αυτό και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός περιμένει πώς και πώς την προετοιμασία. Θέλει να γυμναστεί κατάλληλα, να αφήσει πίσω του κάθε πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και να εμφανίσει την καλύτερη έκδοση του εαυτού του. Η επιθυμία του να κάνει μεγάλα πράγματα με την ερυθρόλευκη φανέλα είναι δεδομένη και το κίνητρό του είναι τεράστιο ενόψει της νέας σεζόν. Θέλει να πρωταγωνιστήσει και έχει τις δυνατότητες να το κάνει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ζέλσον Μάρτινς είναι το κρυφό όπλο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και των Πειραιωτών για την επόμενη χρονιά…

Α

ΠΗΓΗ

You may also like