Αρχική » Ο Ανδρέογλου 12,59μ. στη σφαιροβολία δεκάθλου – Στην 23η θέση μετά από τρία αγωνίσματα

Ο Ανδρέογλου 12,59μ. στη σφαιροβολία δεκάθλου – Στην 23η θέση μετά από τρία αγωνίσματα

by admin

Με τη σφαιροβολία συνέχισε ο Άγγελος Ανδρέογλου τις προσπάθειές του στο δέκαθλο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου που διεξάγεται στη Ρώμη. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε επίδοση 12,59 μέτρα με την πρώτη προσπάθειά του, στη δεύτερη έριξε τη σφαίρα στα 11,90 μέτρα, ενώ η τρίτη προσπάθειά του ήταν άκυρη. Ο Ανδρέογλου κατετάγη δέκατος στο β΄ προκριματικό γκρουπ του αγωνίσματος, ενώ κατέλαβε την 22η θέση στο σύνολο.

Μετά τα πρώτα τρία αγωνίσματα του δεκάθλου, ο Ανδρέογλου είναι 23ος στη γενική κατάταξη με 2.313 βαθμούς, την ώρα που προηγείται στη βαθμολογία ο Γάλλος Μακενσόν Γκλετί με 2.788 βαθμούς.

«Το γήπεδο είναι υπέροχο και χαίρομαι που το ζω όλο αυτό. Είμαι καλά γενικώς. Στα 100 μ. σε κάποιες λεπτομέρειες χάθηκε ένας καλύτερος χρόνος. Στο μήκος ένιωθα καλά. Εκανα το πρώτο άλμα άκυρο και πιέστηκα λίγο. Πήγα κι άλλο πίσω και στο τρίτο δεν βρήκα καν βαλβίδα. Στη σφαίρα η πρώτη μου βολή ήταν κακή, αλλά βγήκαν μέτρα και στη συνέχεια ρίσκαρα. Τώρα πάμε για ξεκούραση και συνεχίζουμε», τόνισε ο Ανδρέογλου μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like