Αρχική » Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την τελευταία αγωνιστική στη Γερμανία, όπου κι οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη.

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάντιον Αν ντερ Έλτεν Φέρστερεν» (22.012), Βερολίνο.
  • Διαιτητής: Κρίστιαν Ντίνγκερτ.
  • Πρώτος γύρος: Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 0-0.
  • Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρά η Ουνιόν στα τελευταία έξι ματς απέναντι στη Φράιμπουργκ.
  • Εντός έδρας η Ουνιόν δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα έξι ματς πρωταθλήματος με τη Φράιμπουργκ.
  • Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Ρεπορτάζ Ουνιόν Βερολίνου

Πραγματοποίησε άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-2 από την Κολωνία, πέφτοντας έτσι στην ζώνη του υποβιβασμού. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 πριν την συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών, χάρη σε γκολ των Κνόχε (15’) και Φόλαντ με πέναλτι (19’), έφυγε από την έδρα των «τράγων» χωρίς βαθμό. Ο Κάιντζ μείωσε επίσης από τη βούλα στο 45’ και με γκολ των Τίγκες στο 87’ και Ντάουνς στο 90+2’ οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη στο φινάλε. Με αυτή την ήττα η Ουνιόν παρέμεινε στους 30 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση, που την οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού. Θέλει πάση θυσία νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία τριάδα και ήττα της Μάιντζ ή της Μπόχουμ. σε περίπτωση που η Ουνιόν ηττηθεί και η Κολωνία κερδίσει το δικό της ματς, τότε ανάλογα τη διαφορά τερμάτων των δύο ομάδων μπορεί μέχρι και να υποβιβαστεί απευθείας.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Μπουσκ κι ο τιμωρημένος Κεντίρα, ενώ ο Φογκτ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρόνοφ – Ντοέκι, Κνόχε, Λεϊτέ – Τρίμελ, Χάμπερερ, Σάφερ, Ρουσιγιόν – Άαρονσον, Γκόσενς – Φόλαντ.

Ρεπορτάζ Φράιμπουργκ

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Χάιντενχαϊμ κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στην τελευταία αγωνιστική με πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάκτηση της 7ης θέσης. Η τελική παράσταση του Στράιχ συνδυάστηκε με ισοπαλία 1-1, η οποία διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ντόαν άνοιξε το σκορ στο 29’ με τον Σέσα να ισοφαρίζει εννιά λεπτά αργότερα για τους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ κυριάρχησε απόλυτα αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης, και πλέον είναι 8η με 42 βαθμούς. Θέλει νίκη και απώλεια της Χόφενχαϊμ κόντρα στην Μπάγερν για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League, ενώ σε περίπτωση που παραμείνει στην 8η θέση θα ελπίζει σε κατάκτηση του κυπέλλου από τη Λεβερκούζεν για να παίξει στην Ευρώπη.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκίντερ, Γκούλντερ, Κιέρε, Λίνχαρτ, Ρολ και Σμιντ, καθώς κι ο τιμωρημένος Σιλντιγιά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Ατουμπόλου – Κούμπλερ, Κάιτελ, Γκούλντε, Γκούντερ – Ντόαν, Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Γκρίφο – Σάλαϊ – Γκρέγκοριτς.

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ προγνωστικά

Μάχη τεράστιας σημασίας και για τους δύο, με διαφορετικά κίνητρα βέβαια. Η Ουνιόν παίζει για την επιβίωσή της και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο, ενώ η Φράιμπουργκ δεν αποκλείεται να βολευτεί και με την ισοπαλία. Ακόμα κι έτσι όμως, οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα και αντιμετωπίζουν ένα σύνολο που αγνοεί τη νίκη στα τελευταία επτά ματς. Θα στηρίξουμε την ομάδα του Στράιχ με το combo Χ2 & over 1,5 στο 2.18 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like