Αρχική » Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για Λονδίνο με αεροπλάνο της Μπαρτσελόνα

Οπαδοί της Ρεάλ ταξίδεψαν για Λονδίνο με αεροπλάνο της Μπαρτσελόνα

by admin

Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλει(1/6 22:00). Το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί των δύο ομάδων ώστε να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, ωστόσο μερικοί φίλοι των «μερένχες» αντίκρισαν κάτι που δεν περίμεναν πριν μπουν στο αεροπλάνο για Αγγλία.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, την ώρα που ετοιμαζόντουσαν να μπουν, είδαν ένα αεροπλάνο στα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Το συγκεκριμένο ήταν «ντυμένο» για λόγους διαφήμισης με τα χρώματα των «Μπλαουγκράνα» με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, η οποία κατέκτησε τον ίδιο τίτλο στις γυναίκες. Έτσι, οι φίλοι της «Βασίλισσας» στον δρόμο προς το 15ο Πρωταθλητριών Ευρώπης, είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού έπεσαν πάνω στα χρώματα της μεγάλης αντιπάλου της ομάδας τους.

Ωστόσο, άρθρα από την Ιβηρική χώρα αναφέρουν πως μερικοί από τους φίλους της Ρεάλ θεωρούν γούρι πως ταξίδεψαν με το αεροπλάνο των νικητών του Champions League γυναικών και πιστεύουν πως η κατάληξη θα είναι παρόμοια για την ομάδα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like