Αρχική » Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τον ιστορικό τελικό του Conference League ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους» κα «βιόλα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Opap Arena» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας.
  • Είναι η πρώτη φορά που Ολυμπιακός και Φιορεντίνα αναμετρώνται σε οποιοδήποτε επίπεδο.
  • Ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και 16 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Φιορεντίνα έχει απολογισμό 1-3-1 κόντρα σε ομάδες από την Ελλάδα.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερα συνεχόμενα over 2,5 απέναντι σε ιταλικές ομάδες, την στιγμή που σε τέσσερα από τα πέντε ματς της Φιορεντίνα με ελληνικές ομάδες επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μετά την επική πρόκριση με 2/2 επί της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός έφτασε στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του! Πριν τους «βίλανς» άφησε εκτός τη Φερεντσβάρος, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Φενέρμπαχτσε και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο τελευταίο ματς της σεζόν. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην τρίτη θέση μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, κι έτσι θα αγωνίζεται οπωσδήποτε στην Ευρώπη το καλοκαίρι.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία ματς επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Αμφίβολος παραμένει ο Ορτέγκα, ενώ ο Μπιανκόν σίγουρα δε θα είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι – Τσικίνιο, Ιμπόρα, Έσε – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Ρεπορτάζ Φιορεντίνα

Ξεκινώντας από τη φάση των πλέι-οφ το καλοκαίρι, η Φιορεντίνα εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Conference League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Βγήκε πρώτη στον όμιλό της και στην συνέχεια απέκλεισε με δυσκολία τη Μακάμπι Χάιφα, τη Βικτόρια Πλζεν και την Κλαμπ Μπριζ. Παράλληλα, κλείδωσε το ευρωπαϊκό εισιτήριο με τη μεγάλη ανατροπή της στις καθυστερήσεις στην έδρα της Κάλιαρι, και ανάλογα με το αποτέλεσμα του τελικού θα γνωρίζει αν του χρόνου θα παίζει στο Europa League ή στο Conference League.

Stat attack: Είναι αήττητη στα δώδεκα φετινά της ματς για το Conference League (πλην προκριματικών).

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του Σότιλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τερατσιάνο – Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνεζ-Κουάρτα, Μπιράγκι – Άρθουρ, Μπονταβεντούρα – Κουαμέ, Γκονζάλεζ, Ενζολά – Μπελότι. 

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα έδρας, καθώς γνωρίζει την «ΟΠΑΠ Αρένα» καλύτερα από τη Φιορεντίνα, και πιθανότατα θα έχει την πλειοψηφία του κοινού με το μέρος του. Με βάση αυτά που έχει πετύχει στην Ευρώπη δε θα ήταν καθόλου απρόσμενο το να κατακτήσει το τρόπαιο. Όμως του λείπει η εμπειρία που διαθέτουν οι Ιταλοί, οι οποίοι αρνούνται να χάσουν φέτος στη διοργάνωση ακόμα κι όταν δεν πείθουν. Αμφότερες οι ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά θα φυλάξουν και τα νώτα τους, οπότε περιμένουμε το σκορ να κινηθεί σε λογικά πλαίσια. Γι’ αυτό θα πάμε με τα 2-3 γκολ στο 1.91 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like