Αρχική » Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin: Τζάμπολ στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος

Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin: Τζάμπολ στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος

by admin

Μετά την πλούσια δράση στο Final Four της Ευρωλίγκας, το… μπασκετικό ενδιαφέρον στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ξεκινούν τα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

Την αυλαία ανοίγει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται το Περιστέρι bwin στο ΣΕΦ (20:15, ΕΡΤ3), με τις δύο ομάδες να στοχεύουν αμφότερες να πάρουν προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση στους τελικούς. Υπενθυμίζουμε πως οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι», από τη μία πλευρά, βρίσκονται σε φάση… ανάκαμψης από την απογοήτευση του Final Four. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφερε να κερδίσει τον ημιτελικό με τη Ρεάλ και έμεινε εκτός τελικού, επομένως τώρα πρέπει να μαζέψει τα «κομμάτια» της και να στραφεί στον τελευταίο και πολύ σημαντικό στόχο του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι bwin προέρχεται από μία αγωνιστική απραξία 11 ημερών, μετά τα δύο παιχνίδια με τον Κολοσσό Ρόδου που το έφεραν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει πολύ δύσκολο έργο και πρόκειται για μεγάλο αουτσάιντερ, ωστόσο θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της για μία ακόμη υπέρβαση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έπαθε κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο και θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν. Εκτός, φυσικά, θα παραμείνουν και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στο εγχώριο ρόστερ. Πλήρες θα παραταχθεί το σύνολο του Σπανούλη.

Τη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης θα αποτελούν οι Τσαρούχα-Τσιμπούρης-Κατραχούρας.

Συνοπτικά οι αριθμοί των αγώνων τους…

Α’ Εθνική (από το 1963-64): Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin 53-15

Stoiximan Basket League (από το 1992-93): Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin 43-11

Playoffs Stoiximan Basket League: Ολυμπιακός – Περιστέρι bwin 9-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like