Αρχική » Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα – Koubanezos.gr

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα – Koubanezos.gr

by admin

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League, ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (12.349), Πειραιάς
  • Προϊστορία: Στα δέκα παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες στη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός προηγείται με 6-4 στις νίκες.
  • Στο πρωτάθλημα της Basket League, ο Ολυμπιακός έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στην έδρα του από τον «αιώνιο» αντίπαλο στις αρχές της σεζόν, ενώ στις τελευταίες δέκα «μάψες» στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει εννιά νίκες.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την τρίτη νίκη που χρειάζονταν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ οι «ερυθρόλευκοι» και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο Game 4 του κατάμεστου ΣΕΦ, όπου θα θέλουν να… καθαρίσουν τη σειρά των τελικών με τη βοήθεια του κόσμου τους. Στη ήττα της Δευτέρας (10/06), κορυφαίος για τους Πειραιώτες ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είχε 17 πόντους, ενώ 14 πόντους πρόσθεσε ο Αϊζέια Κάνααν. Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός πως βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 16 πόντους στο Game 3, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για την ανατροπή, χωρίς όμως να τα καταφέρει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσει στη νίκη.

Stat attack: Ο Ολυμπιακός μετράει 24 νίκες στα τελευταία 25 παιχνίδια στην έδρα του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Ο Μουσταφά Φαλ παραμένει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν, ενώ «κομμένοι» από τη λίστα των ξένων είναι οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Έμεινε «ζωντανός» ο Παναθηναϊκός, καθώς κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα του με 83-76 και μείωσε τη σειρά σε 2-1, στρέφοντας τώρα την προσοχή του στο εκτός έδρας Game 4, που θα καθορίσει… τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο προηγούμενο ματς, για τους «πράσινους» διακρίθηκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ματίας Λεσόρ με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ. Πλέον, το σύνολο του κόουτς Αταμάν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα παλέψει να κάνει το «break» της χρονιάς.

Stat attack: Μετράει επτά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που σημειώνει τουλάχιστον 80 πόντους.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης ξανά.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Οι δυο ομάδες δεν έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι στα πρώτα δυο μεταξύ τους παιχνίδια, ωστόσο υπήρξε εμφανής βελτίωση και από τις δυο στο Game 3 του ΟΑΚΑ. Η λογική λέει πως… θα πέσουν κορμιά στο ΣΕΦ και έτσι εμείς θεωρούμε πως το μπασκετικό «ξύλο» θα υπερισχύσει της ποιότητας των δυο ομάδων. Για αυτό το λόγο, θα επιλέξουμε το Under 155,5 πόντων στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.81 στο Pamestoixima.gr.

Greek Basket League – 12/06/2024 21:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Under 154,5

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like