Αρχική » Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Basket League, ανάμεσα στους δύο «αιώνιους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (12.349), Πειραιάς
  • Προϊστορία: Στα οκτώ παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες στη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός προηγείται με 5-3 στις νίκες.
  • Στο πρωτάθλημα της Basket League, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ, την πρώτη του νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο φέτος.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ανέβηκε στα ύψη η ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά το break που έκανε στο ΟΑΚΑ για το Game 1 της σειράς των τελικών, όμως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζει καλά πως πρέπει να διπλασιάσει τις νίκες του κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, προκειμένου να έχει ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας. Οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να επιβάλλουν από την αρχή του αγώνα κάποια πράγματα στην αμυντική τους λειτουργία, κάτι που έβγαλε… εκτός ματς τον Παναθηναϊκό. Κορυφαίος για τους Πειραιώτες στο πρώτο ματς ήταν ο Τόμας Γουόκαπ, ενώ διακρίθηκαν επίσης οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Κώστας Παπανικολάου.

Stat attack: Μετράει εννιά νίκες στα τελευταία δέκα εντός έδρας παιχνίδια του ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Ο Μουσταφά Φαλ παραμένει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν, ενώ «κομμένοι» από τη λίστα των ξένων είναι οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μόουζες Ράιτ και Λουκ Σίκμα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Απότομη προσγείωση συναισθημάτων είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς μετά την κατάκτηση της φετινής Euroleague στο Final-4 του Βερολίνου, οι «πράσινοι» δεν είχαν την κατάλληλη συγκέντρωση στην άμυνά τους, αλλά και την αντίστοιχη ευστοχία στην επιθετικής τους λειτουργία, κάτι που οδήγησε στο break. Παράλληλα, δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα νεύρα, με τον κόουτς Αταμάν να αποβάλλεται με δυο τεχνικές ποινές. Πλέον, το «τριφύλλι» καλείται να κάνει το ίδιο που έκανε και στις αρχές της χρονιάς, να επιβληθεί μέσα στο ΣΕΦ, προκειμένου να φέρει τη σειρά στα ίσα και να μην κινδυνεύει άμεσα να χάσει το πρωτάθλημα. Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο πρώτο ματς ήταν ο Κέντρικ Ναν, ενώ αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια των Κώστα Σλούκα και Ματίας Λεσόρ.

Stat attack: Σκόραρε τουλάχιστον 80 πόντους σε 9/10 εκτός έδρας παιχνίδια του, ενώ αυτό που δεν έφτασε μέχρι εκεί, ήταν η νίκη του στη Ρόδο επί του Κολοσσού με 79-74.

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης ξανά.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Οι δυο ομάδες δεν έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο μεταξύ τους ματς, οπότε περιμένουμε έναν τελείως διαφορετικό τελικό στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός θα «σφίξει» επίσης την άμυνά του να θέλει να αλώσει την έδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος θα προσπαθήσει να έχει την ίδια προσέγγιση με τη βοήθεια του κόσμου του. Στο Game 1 του ΟΑΚΑ οι δυο ομάδες υπέπεσαν σε 19 λάθη και κυρίως έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι άμυνες… ανέβασαν την απόδοσή τους. Εμείς υπολογίζουμε ένα σκληρό παιχνίδι με λιγότερες κατοχές σε σχέση με το πρώτο και… αρκετά λάθη. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε το Over 24,5 των λαθών στην αναμέτρηση σε απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Greek Basket League – 07/06/2024 21:30

Ολυμπιακός – ΠαναθηναΪκός

Over 24,5 συνολικά λάθη

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like