Αρχική » Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά & Ανάλυση

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην αναμέτρηση που θα κρίνει αν η σειρά θα τελειώσει ή θα οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πάμε να δούμε για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
  • Διαιτητές: Σρέτεν Ράντοβιτς, Σάσα Πουλκ, Τόμισλαβ Χόρντοφ
  • Προϊστορία: Η Μπαρτσελόνα προηγείται με 24-14 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά από ένα συναρπαστικό ματς στο ΣΕΦ, γνώρισε την ήττα στην παράταση με τις βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ, σε μια φάση που οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν έντονα τα παράπονά τους προς τη διαιτησία και πλέον η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα και το Game 4 είναι… do or die για τους Πειραιώτες. Κορυφαίος, αλλά και «μοιραίος» λόγω του φάουλ που καταλογίσθηκε στο τέλος, ήταν ο Φίλιπ Πετρούσεφ που είχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Μόουζες Ράιτ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Stat attack: Δέχεται 78 πόντους ανά ματς στα Playoffs.

Απουσίες: Επιστρέφει και ο Παπανικολάου, γεμίζοντας το οπλοστάσιο του Μπαρτζώκα.

Ρεπορτάζ Μπαρτσελόνα

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στη σειρά με τον Ολυμπιακό να «σπάει» την έδρα της, η Μπαρτσελόνα βρήκε τον τρόπο να απαντήσει και αφού ισοφάρισε τη σειρά στη Βαρκελώνη, πήρε μεγάλο διπλό στο ΣΕΦ στην παράταση και είναι σε θέση ισχύος και απέχει μόλις μία νίκη από το Final-4 του Βερολίνου. Ο Γιάν Βέσελι πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 16 πόντους, ενώ 13 πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσθεσε ο τρομερός Τζαμπάρι Πάρκερ, που έκρινε και το ματς με τις βολές του στο φινάλε. Πλέον, οι «Μπλαουγκράνα» θα κυνηγήσουν και τη δεύτερη νίκη τους στο Λιμάνι έχοντας ως «μαξιλάρι» το Game 5 στο «Palau Blaugrana».

Stat attack: Σκοράρει 82,3 πόντους ανά ματς

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα για τους Καταλανούς.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά για τον αγώνα

Μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να είναι με… την πλάτη στον τοίχο, καθώς με ήττα μένει εκτός συνέχειας στη διοργάνωση. Παρά την ήττα τους στο Game 2, οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το φαβορί για τη νίκη ελέω γηπέδου και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την εμπειρία για να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο το θετικό αποτέλεσμα και ο τρόπος για να το πάρει, δεν είναι άλλος πέρα από τη σκληρή άμυνα, ωστόσο επειδή η Μπαρτσελόνα, όπως έδειξε, είναι ικανή… για τα πάντα, εμείς θα επιλέξουμε την επιλογή του under 154,5 στο 1.74

ΠΗΓΗ

You may also like