Αρχική » Οι viral στιγμές της φιέστας της Ρεάλ: Ο έφιππος αστυνομικός πατέρας Καρβαχάλ και οι δίδυμες που παντρεύτηκαν με Χοσέλου

Οι viral στιγμές της φιέστας της Ρεάλ: Ο έφιππος αστυνομικός πατέρας Καρβαχάλ και οι δίδυμες που παντρεύτηκαν με Χοσέλου

by admin

Ο Ντάνι Καρβαχάλ ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το δρόμο στη Ρεάλ για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για 15η φορά στην ιστορία της στον τελικό του Σαββάτου με τη Ντόρτμουντ, αλλά και κεντρικό πρόσωπο στη φιέστα.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ στην παρέλαση της ομάδας με ανοιχτό πούλμαν χθες στη Μαδρίτη είδε τον πατέρα του, που εργάζεται ως έφιππος αστυνομικός, να συνοδεύει την αποστολή. Μάλιστα, παρότι κάποιοι τον αναγνώρισαν, εκείνος συνέχισε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να κάνει τη δουλειά του καθοδηγώντας την πομπή του θριάμβου για το Champions League.

Πέραν αυτού, ωστόσο, μια ακόμη viral στιγμή που δεν ήταν τόσο γνωστή στην Ελλάδα, είχε να κάνει με τη σύζυγο του Καρβαχάλ. Κάποιοι στις πανηγυρικές φωτογραφίες θα μπερδεύτηκαν βλέποντας τη σύντροφο του σκόρερ να ποζάρει αγκαλιά και με τον Χοσέλου, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι… ύποπτο. Απλώς οι δύο συμπαίκτες στη «βασίλισσα» έχουν παντρευτεί δίδυμες, που είναι και μοντέλα. Ο μεν Χοσέλου την Δάφνη, από το 2016, ο δε Καρβαχάλ την Μέλανι, από το 2018, ενώ και τα δύο ζευγάρια έχουν από δύο παιδιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like