Αρχική » Οι Πορτογάλοι κρίνουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Οι Πορτογάλοι κρίνουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό

by admin

«Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στον Ολυμπιακό, αφού είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα». Με αυτά τα λόγια μετέφερε χθες το ρεπορτάζ των Πειραιωτών ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν οι υποθέσεις των ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι, επειδή λήγουν τα συμβόλαιά τους, και εκείνοι που είναι δανεικοί και θα επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Το θέμα του Κωνσταντή Τζολάκη αναμένεται σύντομα να τελειώσει, με τον Έλληνα γκολκίπερ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ απομένει το ραντεβού του Κώστα Φορτούνη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Καμπί αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, λόγω του μεγάλο ενδιαφέροντος που έχει προκύψει για τον Μαροκινό μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις.

Οι περιπτώσεις, όμως, που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν είναι εκείνες των τριών Πορτογάλων. Του Νταβίντ Κάρμο, του Ντανιέλ Ποντένσε και του Αντρέ Όρτα, αφού θα παίξουν ρόλο στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του εξτρέμ και στον άξονα, αντίστοιχα.

Εννοείται πως οι Πειραιώτες θέλουν να παραμείνουν και οι τρεις παίκτες, αφού ο καθένας ξεχωριστά είχε τη δική του συμβολή στην πορεία της ομάδας, ιδιαίτερα στο β’ μισό της σεζόν.

Εκείνος που φαίνεται πως έχει το προβάδισμα για να βρεθεί και του χρόνου στο Καραϊσκάκη είναι ο Όρτα, ενώ η πιο δύσκολη είναι εκείνη του Κάρμο λόγω των χρημάτων που απαιτούνται για την αγορά του από την Πόρτο. Ο Ποντένσε, από τη μεριά του, εκτιμάται πως θα ασκήσει αφόρητη πίεση στη Γουλβς, για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει αποκτήσει ξεχωριστή σχέση από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like