Αρχική » Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Κυριαρχεί ο νόμος της Τούμπας!

Οι αριθμοί του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Κυριαρχεί ο νόμος της Τούμπας!

by admin

Για τη νίκη που θα τον κρατήσει μια ανάσα από τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, για το «διπλό» ψυχολογίας ο Παναθηναϊκός!

Ο «δικέφαλος του βορρά» υποδέχεται απόψε στις 20:00 (Νοvasports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) το «τριφύλλι» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League σε ένα ματς κομβικό το οποίο δεν αποκλείεται να κρίνει τον πρωταθλητή.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για 6η φορά τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και 77η σε επίπεδο πρωταθλήματος με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τη μερίδα του λέοντος, καθώς ως γηπεδούχοι μετρούν 38 νίκες, την στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν φύγει 22 φορές νικητές, ενώ 16 ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

Μάλιστα η παράδοση του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία ματς της Stoiximan Super League είναι εντυπωσιακή, αφού παραμένει χωρίς ήττα, σε ένα σερί που ξεκίνησε από την περσινή τους ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τα Playoffs.

Στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος υπάρχουν μόλις δύο νίκες γηπεδούχου και αυτές είναι για τον ΠΑΟΚ, η μια στον Α’ Γύρο του φετινού πρωταθλήματος και η άλλη για το Κύπελλο Ελλάδος στις 18 Ιανουαρίου 2023.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like