Αρχική » Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League 2024-25

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Premier League 2024-25

by admin

Δείτε τις αποδόσεις πρωταθλητή της Premier League για την επερχόμενη σεζόν.

Το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατέκτησε φέτος η Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας έτσι κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Έτσι, όπως θα περίμενε κανείς, είναι και το πρώτο φαβορί για τον τίτλο της σεζόν 2024-25, με απόδοση 1.80. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετρά έξι κατακτήσεις σε οκτώ σεζόν, οπότε δε θα μπορούσε να έχει τον πρώτο λόγο άλλη ομάδα πέρα από τη δική του.

Από κοντά ακολουθεί η Άρσεναλ που δίνεται σε απόδοση 3.50. Έχουν περάσει 21 χρόνια από την τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» στέφθηκαν πρωταθλητές, όμως οι δύο τελευταίες σεζόν δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν. Κάνουν σπουδαία βήματα με τον Αρτέτα στον πάγκο και οπωσδήποτε αποτελούν τον βασικό ανταγωνιστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Η σειρά των αποδόσεων συνεχίζει να ταυτίζεται με την κατάταξη του φετινού βαθμολογικού πίνακα, καθώς τρίτο φαβορί είναι η Λίβερπουλ (9.00). Μεγάλο ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστούν οι «κόκκινοι» για πρώτη φορά μετά από εννιά χρόνια χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τους. Έχουν πάντως την ποιότητα για να μείνουν… από κοντά όσον αφορά τον τίτλο, δύσκολα όμως θα μπορέσουν και να τον κατακτήσουν.

Τέταρτη έρχεται η Τσέλσι με απόδοση 20.00, καθώς παρότι αυτή την στιγμή δεν έχει προπονητή διαθέτει ένα δυνατό και πολλά υποσχόμενο ρόστερ. Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ με απόδοση 25.00, ενώ την οκτάδα συμπληρώνουν η Τότεναμ (35.00) κι η Άστον Βίλα (50.00).

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like