Αρχική » Οζντόεφ: «Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από τη σεζόν που τελείωσε»

Οζντόεφ: «Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από τη σεζόν που τελείωσε»

by admin

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Μαγκομέντ Οζντόεφ και έκανε την ανασκόπησή του για τη σεζόν που έφυγε.

Ο 31χρονος ανέφερε πως είναι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από τη χρονιά έτσι όπως κύλησε με τον ΠΑΟΚ και είχε συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλα όσα είπε:

Για τη χρονιά που έκλεισε: «Είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος από αυτή την σεζόν που τελείωσε. Αυτή είναι η πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα μου. Οκτώ γκολ πέτυχα, κάτι που ποτέ πριν δεν έχω είχα κάνει ξανά, δεν είχα σκοράρει τόσα πολλά γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο. Έπαιξα σχεδόν όλα τα ματς και ήταν πολλά αυτά τα παιχνίδια που άρχισα στην ενδεκάδα».

Για τις διαφορές στην Ελλάδα: «Είναι ασυνήθιστο να παίζουμε τόσους αγώνες σε μια σεζόν σε σύγκριση με την Ρωσία, αλλά το πρωτάθλημά στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε δύο φάσεις και προχωρήσαμε φέτος πολύ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ξεκινώντας από το Conference League με την πρόκριση στους ομίλους και φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Έπαιζα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια συνέχεια άλλοτε ως βασικός, άλλοτε ως αλλαγή.

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είχα μια σημαντική συνεισφορά, μιας που ξεκίνησα σχεδόν όλα τα ματς από τα πρώτα λεπτά και πήρα μέρος στο σε έναν σπουδαίο τίτλο για τον ΠΑΟΚ. Οπότε έκανα μια καλή σεζόν».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like