Αρχική » «Ξύλο» on air Λιάγκα – Βουλγαράκη για… Ιωαννίδη! – Koubanezos.gr

«Ξύλο» on air Λιάγκα – Βουλγαράκη για… Ιωαννίδη! – Koubanezos.gr

by admin

Τι είπε στην Ελένη Βουλγαράκη ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του και άναψαν τα αίματα. Τι σχέση ο Τσιτσιπάς με τον… Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού;

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ο γνωστός παρουσιαστής έπαιξε ένα θέμα για τη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Πάουλα Μπαντόσα και ανέφερε πως η σχέση του τον πάει πίσω αγωνιστικά, με την Ελένη Βουλγαράκη να αντιδρά άμεσα.

Μετά την αντίδραση της Βουλγαράκη, ο Λιάγκας πέταξε… σπόντα λέγοντας πως το έχει πάρει πολύ προσωπικά επειδή έχει σύντροφο αθλητή, τον Φώτη Ιωαννίδη, με την σύντροφο του επιθετικού του Παναθηναϊκού να απαντάει πως δεν ταυτίζεται αλλά λέει την άποψή της σαν θεατής.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας πως οι σύντροφοι των αθλητών επηρεάζουν τις αγωνιστικές τους επιδόσεις στο εκάστοτε άθλημα και πως μόνο με μία ισορροπία στη ζωή, οι αθλητές μπορούν να αποδώσουν καλά. Η δημοσιογράφος απάντησε πως εξακολουθεί να μην ταυτίζεται και δεν πιστεύει πως η Μπαντόσα πάει πίσω τον Έλληνα πρωταθλητή και τόνισε πως πολλοί αθλητές είναι επιτυχημένοι έχοντας ισορροπημένες οικογένειες, σχέσεις και προσωπικές ζωές.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like