Αρχική » Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει λίγες και καλές κινήσεις, δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ θέλει λίγες και καλές κινήσεις, δεν χρειάζεται πολλές αλλαγές»

by admin

Τον απολογισμό του για την πορεία της ΑΕΚ στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έκανε στην εκπομπή των καναλιών NovaSports, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχώρισαν αλλά και σε αυτούς που υστέρησαν σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ διατύπωσε την άποψή του πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές, αλλά λίγες και καλές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ δημιουργικά δεν υπολείπεται της περσινής. Τη διαφορά την έκανε η άμυνα, οι αντίπαλοι βρήκαν παραπάνω ευκαιρίες. Τη διάβασαν οι αντίπαλοι. Ίσως επίσης ο Αλμέιδα δεν είχε την εμπειρία να διαχειριστεί την ομάδα έχοντας τόσα πολλά απαιτητικά ματς στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης και εξήγησε: «Απορρόφησαν πολλή ενέργεια από τους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν τελείωσε όπως πέρυσι στα κόκκινα, ήταν λίγο κουρασμένη. Τα ματς της ΑΕΚ στην Ευρώπη είχαν πολλή ένταση. Ίσως θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση».

Πέρυσι πήρε νταμπλ, φέτος το έχασε για ένα γκολ, για μια φάση. Αν δεν έμπαινε το γκολ του Σάστρε θα το έπαιρνε η ΑΕΚ. Δηλαδή αν δεν έμπαινε το γκολ εκείνο θα ήταν επιτυχημένος ο Αλμέιδα και τώρα είναι αποτυχημένος; Καλά τα πήγε, θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα», είπε ακόμη ο Ντέμης για να αναφερθεί σε παίκτες.

Πέρυσι η ΑΕΚ είχε πολλούς παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση. Φέτος είχαν κουραστεί. Ο Πινέδα δεν είχε την ίδια ενέργεια. Δεν ξεκουράστηκε καθόλου. Ξεχώρισε ο Βίντα, παρότι η ΑΕΚ αμυντικά δεν ήταν τόσο καλή. Άλλωστε δεν έχει να κάνει με τους δύο στόπερ αυτό. Επίσης ξεχώρισαν ο Ελίασον, ο Αμραμπατ. Ο Πόνσε επίσης, απλά άργησε να πάρει μπρος.

Έλειψε το καλό φίνις του Τσούμπερ, του Γκατσίνοβιτς, του Αραούχο. Ο Αραούχο έδινε το σύνθημα για την πίεση της ΑΕΚ. Έλειψε κι αυτό φέτος. Με υγιή Αραούχο ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η ΑΕΚ θέλει λίγες καλές κινήσεις. Δεν είναι μια ομάδα που θέλει πολλές αλλαγές. Γιατί να κάνει πολλές αλλαγές; Θέλει συγκεκριμένες και λίγες αλλαγές».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like