Αρχική » Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Το να κερδίσεις 4×4 ντέρμπι δεν είναι τυχαίο – Νικητής ο Λουτσέσκου, ήταν ο πρωταγωνιστής»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Το να κερδίσεις 4×4 ντέρμπι δεν είναι τυχαίο – Νικητής ο Λουτσέσκου, ήταν ο πρωταγωνιστής»

by admin

Τον απολογισμό του για την πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε έκανε στην εκπομπή των καναλιών NovaSports, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος φορ αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν κατά τη γνώμη του τον «δικέφαλο του βορρά» μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αποθέωσε τη νοοτροπία της ομάδας αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό στον ΠΑΟΚ είναι η νοοτροπία και η δύναμη που είχε να κάνει το 4×4 στο τέλος. Αυτό είναι κάτι το οποίο είναι σπάνιο και τα κατάφερε. Άλλες φορές, τις περισσότερες, όντας καλύτερος από τον αντίπαλο. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε και άγχος, δεν ήταν και τόσο καλός με τον Αρη, δύο σουτ έκανε δύο γκολ έβαλε. Δεν τον ένοιαζε να είναι καλός, τον ένοιαζε να πάρει το πρωτάθλημα. Το να κερδίσεις 4×4 ντέρμπι δεν είναι τυχαίο.

Έχει να κάνει με τον Λουτσέσκου. Αυτός είναι νικητής, κράτησε την ομάδα του στα δύσκολα, την κράτησε σε ένα επίπεδο όταν οι άλλοι είχαν σκαμπανεβάσματα και για μένα πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο. Φυσικά έχει και παίκτες που τον βοήθησαν να το καταφέρει αυτό, δεν παίζει μπάλα μόνος του. Ο Λουτσέσκου άλλαξε την τακτική του, έδινε την μπάλα στον αντίπαλο, δεν ήταν κολλημένος στο πρέπει να κρατήσει την μπάλα και να έχω υπομονή, να τη γυρίσω, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Το άφησε στην άκρη, σκέφτηκε πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα και τα κατάφερε. Οπότε αυτός είναι ο πρωταγωνιστής».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like