Αρχική » Νικολογιάννης: «Τοπ περίπτωση ο Σάρι, λογικό να ζητάει χρόνο – Σωστή η πρόθεση του Παναθηναϊκού να περιμένει 3-4 μέρες»

Νικολογιάννης: «Τοπ περίπτωση ο Σάρι, λογικό να ζητάει χρόνο – Σωστή η πρόθεση του Παναθηναϊκού να περιμένει 3-4 μέρες»

by admin

Τα τελευταία δεδομένα γύρω από την περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι και την συμφωνία του ή όχι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, καταγράφοντας τις αντικειμενικές αλλά και… αναμενόμενες δυσκολίες της υπόθεσης.

«Χθες βράδυ υπήρξε μια επικοινωνία του Σάρι με τον Παναθηναϊκό, όπου ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο. Περιμένει κάτι από την χώρα του, έχει τον Παναθηναϊκό στο μυαλό του, αλλά έχει προτεραιότητα είτε να μείνει στην Ιταλία ή να πάει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ένα μήνα πριν, θα γέλαγα, δεν θα το πίστευα ποτέ. Η πρόταση στον Σάρι έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα, όπως σε όλες τις τοπ περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος. Άρα ο χρόνος που ζητάει ο Σάρι δεν είναι παράλογος, το απίθανο είναι ότι κάθισε και συζήτησε με τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται να έρθει στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρή πρόταση, εδώ νομίζουν ότι μιλάει ο Παναθηναϊκός με τον Μπάμπη τον Τακούνα. Ο Μπερνάρ για παράδειγμα χρειάστηκε δύο μήνες για να πει το ναι, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις. Τοπ παίκτες έχουν έρθει, προπονητές όχι. Απλά τον παίκτη μπορείς να τον περιμένεις, τον προπονητή όχι, γιατί πρέπει να αναλάβει την ομάδα. Αν ήταν από την αρχή αρνητικός, θα έλεγα οκ, μάλιστα απέρριψε άμεσα πρόταση από την Τουρκία. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός δίνει τον χρόνο στον Σάρι, δεν πιστεύω ότι θα πάρει πάνω από 3-4 μέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» κοιτάει και κάποιες περιπτώσεις προπονητών, για να τους έχει έτοιμους αν τελειώσει αρνητικά του Σάρι, αλλά χωρίς να μπορεί να προχωρήσει, για… ευνόητους λόγους.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like