Αρχική » Νικολογιάννης: «Τι ισχύει με Γιαννούλη – Για 2+1 η συμφωνία με Αλόνσο»

Νικολογιάννης: «Τι ισχύει με Γιαννούλη – Για 2+1 η συμφωνία με Αλόνσο»

by admin

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά την επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είχε βάλει ένα όριο το Σαββατοκύριακο για τον νέο προπονητή και προχώρησε στη λύση του Ντιέγκο Αλόνσο που έρχεται απόψε στην Αθήνα και αύριο θα πιάσει δουλειά. Το βιογραφικό του όλοι το ξέρουν, είναι μία επιλογή του Γιάννη Παπαδημητριού. Ο Αλόνσο ήξερε ότι οι πράσινοι είχαν ως στόχο τον Σάρι, περίμενε και τελικά έρχεται για 2+1 χρόνια».

Σχετικά με τα κριτήρια που οδήγησαν στον Ουρουγουανό προπονητή, είπε: «Ο Αλόνσο θα είναι μία συνέχεια του ποδοσφαίρου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θέλει να παίζουν οι ομάδες του ψηλά και κάθετο ποδόσφαιρο. Έχει κάνει πρωτάθλητισμό, έχει πολλούς τίτλους με την Πατσούκα. Έχει μεγάλο κίνητρο να δουλέψει στον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά το αρνητικό του πέρασμα από τη Σεβίλλη την περασμένη σεζόν. Τέλος, έχει πάντα πολύ καλή σχέση με τους παίκτες του».

Τέλος, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν μετά την ανάληψη καθηκόντων του Ντιέγκο Αλόνσο, ενώ μίλησε συγκεκριμένα για την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, που είναι ο βασικός στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like