Αρχική » Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι – Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι – Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

by admin

Tα δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι και τον Παναθηναϊκό, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, τόνισε ότι μοναδικός ενδοιασμός του Ιταλού τεχνικού είναι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ υπογράμμισε ότι τις επόμενες ώρες, ο 65χρονος προπονητής θα έχει απαντήσει στον Παναθηναϊκό.

«Ακόμη περιμένουμε απάντηση για Σάρι. Υπάρχει αγωνία, αλλά εφόσον δεν έχουμε απάντηση σήμερα, πάμε για αύριο. Είχε πάει ο Γιάννης Αλαφούζος στην Ιταλία και συζήτησε με τον Μαουρίτσιο Σάρι και έκανε μεγάλη οικονομική πρόταση. Ζήτησε χρόνο ο Ιταλός. Θέλει μέσα σε αυτή την εβδομάδα να κλείσει τον νέο του προπονητή ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Αυτό που σκέφτεται είναι η απόφαση του αν θα έρθει στην Ελλάδα ένας προπονητής τέτοιου επιπέδου.

Όταν ελληνικές ομάδες κάνουν προτάσεις σε τέτοιους προπονητές ή παίκτες, μοναδικός τους ενδοιασμός είναι το πρωτάθλημα. Πολύ κρίσιμες οι επόμενες ώρες. Δεν υπάρχει deadline, αλλά σε περίπτωση που απαντήσει αρνητικά ο Σάρι, θα πάει στις εναλλακτικές ο Παναθηναϊκός. Μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή θα κλείσουν και οι εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like