Αρχική » Νικολογιάννης: «Ο Σάρι είναι μία περίπτωση μόνος του, για αυτό τού δόθηκε επιπλέον χρόνος»

Νικολογιάννης: «Ο Σάρι είναι μία περίπτωση μόνος του, για αυτό τού δόθηκε επιπλέον χρόνος»

by admin

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Μαουρίσιο Σάρι, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Σάρι έχει την πρόταση στα χέρια του εδώ και 4-5 μέρες. Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν έχει γίνει κάτι τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχει υπάρξει ούτε ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου στην Ιταλία, ούτε έχει έρθει ο Σάρι εδώ. Το ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου στην Ιταλία έγινε στις αρχές της εβδομάδας. Τότε έγινε το ραντεβού και κατέθεσε την επίσημη και πολύ μεγάλη πρόταση στον Ιταλό προπονητή. Από εκεί και πέρα, ο Σάρι ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και ο Παναθηναϊκός τού έχει δώσει αυτόν τον χρόνο. Ενδιάμεσα δεν έχει υπάρξει καμία άλλη εξέλιξη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχει απαντήσει αρνητικά σε άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα στην Μπεσίκτας, αλλά ένας προπονητής τέτοιας εμβέλειας δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα. Για αυτό έχει τον χρόνο του, όμως οι μέρες τελειώνουν και θα πρέπει μέχρι αύριο-μεθαύριο να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Παράλληλα, μιλάει και με άλλους δύο προπονητές, για να έχει έτοιμες τις εναλλακτικές περιπτώσεις. Έχουν προχωρήσει οι επαφές, γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Ο Σάρι είναι μία περίπτωση, ωστόσο, μόνος του. Βρήκε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να τον πλησιάσει, βρήκε έδαφος να το συζητήσει και κάνει την προσπάθειά του. Σίγουρα η εναλλακτική θα είναι ένας έμπειρος προπονητής με παραστάσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στον νέο προπονητή, για να μειώσει το ποσοστό αποτυχίας, προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό την επόμενη σεζόν».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ, αλλά και όσα είπε για το έπος του «Γουέμπλεϊ»:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like