Αρχική » Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό – Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό – Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

by admin

Tις τελευταίες εξελίξεις από το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό και το «μέτωπο» του Μαουρίτσιο Σάρι, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει απαντήσει στο «τριφύλλι» κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σύντομα, αφού και οι δυο πλευρές δεν θέλουν να τραβήξουν για αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ωστόσο συνεχίζοντας, ανέφερε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη, αναμένεται να υπάρξει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, η οποία θα είναι καθοριστική στο θέμα του προπονητή.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τις πιθανότητες του για έναν προπονητή τέτοιας εμβέλειας, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν είναι πολύ καλοί.

«Δεν έχει απαντήσει ακόμα ο Σάρι στον Παναθηναϊκό και υπάρχει αναμονή. Και οι δυο πλευρές δεν θέλουν να τραβήξουν την υπόθεση πολύ μακριά. . Δεν υπάρχει καμία ένδειξη. Θετικό το γεγονός ότι θέλησε να πάρει χρόνο να το σκεφτεί, γιατί άλλες ομάδες τις απέρριψε αμέσως. Η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλη. Εξαντλεί τις πιθανότητες του ο Παναθηναϊκός. Είδε ότι υπήρχε έδαφος και του έκανε μια πολύ μεγάλη πρόταση. Δεν μπορούν οι υπόλοιποι να έχουν την εμβέλεια του Σάρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πολύ καλοί. Έχει συζητήσει και με άλλους δυο για είναι σε ετοιμότητα. Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα στο θέμα του προπονητή. Ξέρουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό οι υποψήφιοι προπονητές.»

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like