Αρχική » Νικολογιάννης: «Δεν θα πάει σε ράβε-ξήλωνε ο Παναθηναϊκός – Αυτοί μένουν και αυτοί φεύγουν»

Νικολογιάννης: «Δεν θα πάει σε ράβε-ξήλωνε ο Παναθηναϊκός – Αυτοί μένουν και αυτοί φεύγουν»

by admin

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά, έδωσε το σχολιό του για την Ευρωλίγκα που κατέκτησε η ομάδα στο μπάσκετ. «Είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί, σε ένα χρόνο έφτιαξε μια τέτοια ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, Αταμάν, αλλά και στον Κώστα Σλούκα», είπε αναλυτικά.

Για τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Έχει ήδη αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Ο προπονητής που θα έρθει είναι κάποιος που έχει κάνει πρωταθλητισμό. Έχουν γίνει επαφές με 3-4 περιπτώσεις. Δεν πρόκεται ο Παναθηναϊκός να πάει σε ράβε-ξήλωνε. Θα γίνουν αποχωρήσεις και ίσως κάποια πώληση, όμως μεταγραφές θα γίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις για να ανέβει το επίπεδο της ομάδας.

Θα προχωρήσει η ανανέωση του Κώτσιρα. Για τον Ιωαννίδη υπάρχει απόφαση ότι δεν πωλείται και ο ίδιος δεν θέλει να φύγει, ο Παλάσιος φεύγει. Θα ανακοινωθεί και ο Μπάλντοκ τις επόμενες μέρες. Δεν θα φύγει ο Βαγιαννίδης επειδή έρχεται ο Μπάλντοκ, στόχος να διατηρηθούν και οι τρεις μαζί με τον Κώτσιρα. Είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σπέτσια για Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός, ενώ θέμα ημερών είναι και η παραμονή του Γεντβάι».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like