Αρχική » Νικολογιάννης: «Έχει ξεφτιλιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου με όσα γίνονται – Με συνταγή Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα»

Νικολογιάννης: «Έχει ξεφτιλιστεί ο θεσμός του Κυπέλλου με όσα γίνονται – Με συνταγή Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα»

by admin

Αστεία πράγματα χαρακτήρισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 όλα όσα γίνονται αναφορικά με την διεξαγωγή και του φετινού τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, χωρίς κόσμο στο ακατάλληλο Πανθεσσαλικό στάδιο.

«Είναι ντροπή και μόνο να το συζητάμε. Ορίστηκε ο τελικός να γίνει σε ένα γήπεδο ακατάλληλο, που δεν έχει κάμερες και τουρνικέ, ο Βόλος αν θυμάστε τα έπαιξε τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ αστεία την κουβέντα που γίνεται 10 μέρες πριν τον τελικό, αν θα γίνει το ματς με κόσμο. Έχει ξεφτιλιστεί ο θεσμός, με όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Δεν βλέπω καμία βούληση από κανέναν να έχει κόσμο. Ο Καρυπίδης που λέει για κόσμο τώρα, το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους, για να αντιμετωπίσει τους οπαδούς του Άρη. Υπήρχε άλλωστε μια πρόταση του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ και με 25 χιλιάδες κόσμο η κάθε ομάδα, αλλά είπε όχι. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να έχει κόσμο, αλλά από την στιγμή που θα υπήρχαν οι υποδομές», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την 11άδα του «τριφυλλιού» κόντρα στον ΠΑΟΚ, δε, ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα είναι σχεδόν ίδια με εκείνη του μεταξύ τους ματς στο Κύπελλο, δηλαδή με Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτα, Μπερνάρ, Μαντσίνι και Σπόραρ.

Ο Νικολογιάννης μίλησε και για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό ενόψει Τούμπας.

Ακούστε το ηχητικό:

Α

ΠΗΓΗ

You may also like