Αρχική » Νικολακόπουλος: «Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

Νικολακόπουλος: «Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός»

by admin

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού κρίσιμου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε μία πρώτη προσέγγιση του αγώνα «ζωή-θάνατος» με τους Θεσσαλονικείς, λέγοντας ότι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να χτυπήσει το «διπλό» μέσα στην Τούμπα.

Θα λείψουν ξανά οι δύο αριστεροί μπακ, ο Ορτέγκα και ο Ρίτσαρντς, και κατά πάσα πιθανότητα και ο Ιμπόρα, παρότι θα κάνει μία δοκιμή το απόγευμα, το πρόβλημα του Μεντιλίμπαρ είναι αφενός μεν οι ανάσες που δεν έχουν οι βασικοί λόγω της μάχης με την Άστον Βίλα την Πέμπτη και ότι στα άκρα της άμυνας έχει μείνει μόνο με δύο παίκτες (τον Ροντινέι και τον Κίνι), οπότε λογικά με αυτούς θα πάει, εκτός κι αν επιλέξει την έκπληξη με τον νεαρό Αποστολόπουλο.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς και ο Όρτα αναμένονται στην ενδεκάδα, θα αποφασίσει ανάμεσα σε Ελ Καμπί και Ναβάρο για τη θέση του σέντερ φορ, ενώ υπολογίζονται τουλάχιστον πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την Πέμπτη, με διαθέσιμους μεταξύ άλλων τους Μασούρα, Γιόβετιτς, Αλεξανδρόπουλο και τους στόπερ (Άμπι, Ντόη, Βέζο).

Αναφορικά με την «ψιθυρολογία» για αλλαγή έδρας στον τελικό του Conference League, τόνισε ότι ούτε υποψία μίας τέτοιας εξέλιξης δεν υπάρχει, και ότι δεν είναι δυνατόν να εμφανίσει τέτοια εικόνα αδυναμίας διοργάνωσης ενός τέτοιου διεθνούς αγώνα η ελληνική κυβέρνηση.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like