Αρχική » Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός βγάζει δύο χρόνια πρωταθλητή, του χρόνου πρέπει να βγει ο ίδιος πρωταθλητής»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός βγάζει δύο χρόνια πρωταθλητή, του χρόνου πρέπει να βγει ο ίδιος πρωταθλητής»

by admin

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, με τον Κώστα Νικολακόπουλο να σχολιάζει το ματς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ ξεκίνησε το σχόλιό του λέγοντας πως φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν για δύο χρόνια πρωταθλητή, νικώντας την προτελευταία αγωνιστική τα ντέρμπι στην έδρα του (πέρυσι τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ πρώτη, φέτος την ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πρώτο) αλλά του χρόνου πρέπει να βγει ο ίδιος πρωταθλητής, κάνοντας μια συνεπή πορεία και όχι μένοντας δέκα και δώδεκα βαθμούς πίσω, όπως συνέβη πέρυσι και φέτος.

Για τον αγώνα, είπε πως η Ένωση έχασε την ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ήταν πιο επικίνδυνη από τον Ολυμπιακό, που ήταν πιο επιθετικός αλλά καλύτερα στάθηκε στο δεύτερο παίρνοντας άξια το τρίποντο με δύο γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή, Όρτα, και έχοντας και δοκάρι με τον Φορτούνη.

Εκθείασε επίσης για την απόδοσή τους και τους Έσε, Κάρμο, Φορτούνη, Ποντένσε, Ντόη και φυσικά τον Αποστολόπουλο.

Τόνισε, τέλος, ότι πλέον οι Πειραιώτες πάνε για δύο αποτελέσματα στη Λεωφόρο την Κυριακή (19/05), με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας και τον Ολυμπιακό να μην έχει τον Τσικίνιο λόγω καρτών.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like