Αρχική » Ναν: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο και σκληρό τέταρτο τελικό»

Ναν: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο και σκληρό τέταρτο τελικό»

by admin

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και στον τρίτο τελικό της Stoiximan Basket League έκανε ο Κέντρικ Ναν, τονίζοντας ότι η ομάδα του έβγαλε την αντίδραση που έπρεπε και τώρα πάει στο ΣΕΦ γεμάτη αυτοπεποίθηση για να φέρει στα ίσα τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού:

«Ήταν το παιχνίδι που θα μπορούσε να στέψει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και για αυτό μπήκαμε για να τα δώσουμε όλα και παίξαμε τόσο καλά. Έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα πάμε σε ένα άλλο παιχνίδι, στην έδρα του αντιπάλου μας.

Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα χωρίς να κάνουμε φάουλ, ενώ επιθετικά παίξαμε με το στιλ μας. Είχαμε μία συμπαγή εμφάνιση, τα σημεία κλειδιά ήταν η επιθετική άμυνα της ομάδας και το στιλ παιχνιδιού μας στην επίθεση. Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι μετά από δύο άσχημες εμφανίσεις μου. Παρέμεινα αισιόδοξος.

Το τέταρτο ματς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα θέλουν να το τελειώσουν στην έδρα τους και εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε για να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι για αυτό, αν μπορούσαμε να παίζαμε αύριο θα το κάναμε. Θα προετοιμαστούμε, θα κάνουμε την αποθεραπεία μας και θα είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like