Αρχική » Ναβάρο: «Κάναμε πολλά λάθη και δεν πετύχαμε τους στόχους μας, θα υπάρξουν αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν»

Ναβάρο: «Κάναμε πολλά λάθη και δεν πετύχαμε τους στόχους μας, θα υπάρξουν αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν»

by admin

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του ισπανικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει χωρίς τίτλο για πρώτη φορά από το 2017!

Μετά το τέλος του Game 3 κόντρα στη «βασίλισσα», ο General Manager των «μπλαουγκράνα», Χουάν Κάρλος Ναβάρο, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, χαρακτηρίζοντας αποτυχημένη τη φετινή σεζόν και προαναγγέλλοντας αλλαγές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολοκληρώνουμε μία σεζόν στην οποία δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Ήταν μια μεταβατική σεζόν, με πολλές αλλαγές, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε ότι είχαμε το πέμπτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας για τα playoffs της Ευρωλίγκας, ενώ αποκλειστήκαμε και από τα ημιτελικά του πρωταθλήματος με 3-0 και είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Σε λίγες μέρες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας ενόψει της επόμενης σεζόν και θα τις ανακοινώσουμε μέσω συνέντευξης Τύπου. Προσωπικά, πιστεύω ότι χρειάζονται αλλαγές, επειδή δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον Γκριμάου: «Δεν φταίει για όλα ο προπονητής, μερικοί παίκτες δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. Όλοι μας κάναμε λάθη. Πρέπει να μάθουμε από αυτά και ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να απαντήσω στο αν ο Γκριμάου θα παραμείνει, αλλά αναμφίβολα θα υπάρξουν αλλαγές. Το είχα πει από τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μερικών παικτών μας. Ο Κάλινιτς είχε μείνει εκτός για λίγο καιρό, αλλά δεν ήταν ο μόνος που είχε λάθος συμπεριφορά. Φέτος δεν ήμασταν στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα του χρόνου».

Το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας: «Τους ζητώ συγγνώμη. Φέτος μας στήριξαν όσο ποτέ άλλοτε. Σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι η ομάδα προσπάθησε πολύ. Θα μπορούσαμε να πούμε για τη διαιτησία, η αποβολή του Βέσελι ήταν καθοριστική, όπως και στον τελικό του Κυπέλλου. Λέω στους οπαδούς ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε όπως κάναμε μέχρι τώρα. Θα προσαρμοστούμε και του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Στην Ευρώπη είχαμε μια καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like