Αρχική » Νέα δεδομένα από Καρυπίδη! – Koubanezos.gr

Νέα δεδομένα από Καρυπίδη! – Koubanezos.gr

by admin

Αποφάσεις για μεταγραφές…

Μετά τη συμφωνία του Άρη με τον Άκη Μάντζιο και για τη νέα σεζόν, σειρά παίρνει πλέον ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Σημαντικό κομμάτι του οποίου είναι οι μεταγραφές.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει, δυστυχώς για τον Άρη, Ευρώπη φέτος, αυτό δίνει χρονικό περιθώριο για να γίνουν κινήσεις χωρίς την πίεση των προηγούμενων καλοκαιριών και φυσικά ένα κομμάτι της κουβέντας που έκαναν χθες οι άνθρωποι του Άρη με τον Άκη Μάντζιο ήταν και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Εκείνο στο οποίο συμφώνησαν οι δύο πλευρές ήταν πως δεν γίνουν βιαστικές συμφωνίες και μεταγραφές υπό πίεση, κάτι που προφανώς θα δώσει τη δυνατότητα να αποφευχθούν κάποιες κινήσεις με ρίσκο. Στόχος είναι να εξετάζονται προσεκτικά όλες οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και συμφωνίες θα γίνονται μόνο όταν έχουν εξεταστεί ενδελεχώς από… όλες τις πλευρές.

Γενικά, αυτό που θέλουν να πετύχουν φέτος στους Κιτρινόμαυρους είναι δημιουργηθούν σωστές βάσεις στο ρόστερ, ώστε να μην μπαίνει η ομάδα κάθε καλοκαίρι σε διαδικασία… δημιουργίας.

Πηγή: sportdog.gr

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like