Αρχική » Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ – Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ – Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

by admin

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΟΚ.

Όπως είχατε διαβάσει από τις 28/05 στο sportfm.gr, ο «δικέφαλος του βορρά» αναμενόταν να κάνει πρόταση στους Αρκάδες για την αγορά του 24χρονου πορτιέρε και το deal έμοιαζε να βρίσκεται ήδη πολύ κοντά.

Οι νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες μας κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία όλων των πλευρών, με τα τυπικά να απομένουν. Τι εννοούμε; Πως απομένει η ανταλλαγή εγγράφων και η υπογραφή των συμβολαίων ώστε ο Τσιφτσής να αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστή του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ποιες είναι, όμως, οι λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στις δύο ομάδες; Ο ΠΑΟΚ για τον Έλληνα πορτιέρε αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, ποσό που θα βάλει με τη σειρά του ο Αστέρας στους… λογαριασμούς του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρκάδες διατηρούν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, αφού πιστεύουν πάρα πολύ στις ικανότητες του Τσιφτσή. Το ποσοστό αυτό φτάνει στο 30%, το οποίο έχει τοποθετηθεί από την ομάδα της Τρίπολης στη συμφωνία με τον «δικέφαλο του βορρά».

O Αντώνης Τσιφτσής αποτελεί ένα ακόμη προϊόν των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης. Στις αρχές της σεζόν, δόθηκε δανεικός στη Ράκοφ σε ένα εξαιρετικό deal των Αρκάδων αφού υπήρξε υψηλό ενοίκιο που πληρώθηκε από τους Πολωνούς, ωστόσο ο Έλληνας κίπερ τον Ιανουάριο έκανε χρήση ενός όρου που είχε τοποθετήσει στη συμφωνία για να επιστρέψει στους Αρκάδες. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα, έχοντας εξαιρετική απόδοση.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like