Αρχική » Μωραΐτης: «Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ικανοποιημένος με την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα»

Μωραΐτης: «Στο τέλος της σεζόν θα είμαι ικανοποιημένος με την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα»

by admin

Τα θέλει… όλα στο τελείωμα της σεζόν με τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Μωραΐτης. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Άρη στο Nick Galis Hall και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας αλλά και του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

Για το που κρίθηκε το ματς με τον Άρη: «Πιστεύω ότι η διαφορά που πήραμε στο τρίτο δεκάλεπτο έκρινε τον αγώνα. Ήμασταν πιο επιθετικοί στην άμυνα και πήραμε το πλεονέκτημα. Θέλαμε το ματς γιατί είχαμε χάσει στο ΟΑΚΑ και είχαμε πολλούς λόγους να πάρουμε την νίκη».

Για την απόφαση του προπονητή του να μοιράσει τον χρόνο: «Θέλαμε να ξεκουράσουμε παίκτες που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Όλοι κάναμε πολύ καλή δουλειά. Κάναμε τον προπονητή χαρούμενο. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Να τον κάνουμε να μας εμπιστευτεί και να μας δώσει περισσότερο χρόνο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Κάθε φορά που παίζω δίνει το 100%. Προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου να με εμπιστευτεί ο προπονητής και να βοηθώ στον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από το να κερδίζει η ομάδα. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Νομίζω κάνω καλή δουλειά σε καθημερινή βάση».

Για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ που ξεκινάει την Πέμπτη: «Είναι μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει καλές προσθήκες και πρέπει να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί».

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν στο μυαλό τους το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας. Αλλά όπως είπα όσο δύσκολο κ αν είναι να παίξουμε πρώτα τα ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά να σκεφτούμε τη Euroleague».

Για το πως του φαίνεται πως θα συμμετάσχει στο πρώτο του Final 4: «Είναι ένα όνειρο ζωής. Το κατάφερα φέτος για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ. Και χωρίς να θέλω να πω μεγάλο λόγια πίστες ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για το σημείο… κλειδί στη σεζόν: «Και ο κόσμος και ο πρόεδρος μας είναι συνέχεια δίπλα μας και μας ανεβάζουν συνεχώς την ψυχολογία. Ο πρόεδρος μας μιλάει συνέχεια, μας ανέβασε την ψυχολογία όταν μας ζήτησε 5 νίκες για να βγούμε δεύτεροι και τα καταφέραμε. Και με τη βοήθεια του κόσμου. Μέσα στη σεζόν ήρθε και ο Ναν που μας βοήθησε πολύ, αλλά η χημεία που έχουμε μεταξύ μας εντός και εκτός γηπέδου είναι αυτό που κάνει τη διαφορά».

Για τη δίψα του κόσμου: «Νιώθουμε πόσο πολύ το θέλει και άλλο τόσο το θέλουμε και εμείς. Μετράμε τις ώρες για το Final-4».

Για το πως θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν: «Ικανοποιημένος θα είμαι μόνο με Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like