Αρχική » Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ υποβιβασμού στη γερμανική Bundesliga.

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Vonovia Ruhrstadion» (27.599), Μπόχουμ
  • Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ
  • Τελευταία φορά που αγωνίστηκαν μεταξύ τους ήταν στις 21/07/2023 σε φιλικό και κέρδισε η Φορτούνα με 3-1.
  • Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες μετράει η Μπόχουμ στα τελευταία έξι παιχνίδια της.
  • Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι αήττητη τα τελευταία επτά παιχνίδια της, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.
  • Επιβεβαιώθηκε το over 2,5 γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Μπόχουμ.
  • Επιβεβαιώθηκε το goal/goal στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Φορτούνα.

Ρεπορτάζ Μπόχουμ

Έχασε τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή της στα «σαλόνια» της Bundesliga μετά από τη «βαριά» ήττα με 4-1 που γνώρισε από τη Βέρντερ Βρέμης και τώρα θα κυνηγήσει μέσω των αγώνων μπαράζ τη σωτηρία της στην κατηγορία μετά από μία αρκετά κακή σεζόν για τα δεδομένα της Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα αρκετά προβλήματα τραυματισμών και το ρόστερ τους έχει διαδοχικές αλλαγές και σε συνδυασμό την τελευταία αγωνιστική με την νίκη της Ουνιόν, πλέον καλούνται να παλέψουν για την παραμονή τους με μια ομάδα που έρχεται… φουριόζα.

Stat attack: Μετράει τέσσερα διαδοχικά ματς, στα οποία επιβεβαιώθηκε το over 4,5 τερμάτων.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Έσερ, Φόρστερ, Μορίτζ Κβάρτενγκ, Μάνουελ Ρίμαν, Σοάρες και Τόλμπα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του τερματοφύλακα, Νίκλας Τίντε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούτε, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεργκ, Μπερνάρντο, Λοσίγια, Οστερχάγκε, Μπροσίνσκι, Στόγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν.

Ρεπορτάζ Φορτούνα Ντίσελντορφ

Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε στη σεζόν, η Φορτούνα Ντίσελντορφ τερμάτισε στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και έτσι ο Χρήστος Τζόλης και η «παρέα» του θα παλέψουν για την άνοδο στα «σαλόνια» της Bundesliga μέσω των αγώνων μπαράζ. Στο πρόσφατο παιχνίδι τους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβληθούν στο φινάλε με 3-2 επί του Μαγδεβούργου χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 89′ ο Έλληνας επιθετικός. Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Φορτούνα διανύει τρομακτική περίοδο, καθώς μετράει 14 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη στη Β’ Γερμανίας.

Stat attack: Έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal τις οκτώ από τις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Μόνο ο τραυματίας Τζαμίλ Σίμπερτ θα απουσιάζει από το πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Καστενμάιερ, Ζίμερμαν, Όμπερντορφ, Ντε Βάις, Ιγιόχα, Ένγκελχαρντ, Τανάκα, Κλάους, Άπελκαμπ, Τζόλης, Φερμέι.

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ προγνωστικά

Η ώρα των μπαράζ για την άνοδο έφτασε. Η Μπόχουμ δεν έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό εδώ και καιρό, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που έχει βάλει στόχο την επάνοδό της στα «σαλόνια» της Bundesliga με κάθε τρόπο. Βασικό «όπλο» της Φορτούνα Ντίσελντορφ αποτελεί ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος στο πρόσφατο παιχνίδι της, σημείωσε χατ-τρικ και συνολικά φέτος στο πρωτάθλημα μετράει 22 γκολ. Εμείς θα στηρίξουμε το να σκοράρει ο διεθνής φορ σε απόδοση 3.25 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like