Αρχική » Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά & Ανάλυση

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο ματς της Βοστώνης με τον οποίο ξεκινούν οι τελικοί του NBA.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: «TD Garden», 19,156 (Βοστώνη).
  • Διαιτητές: Σκοτ Φόστερ, Τόνι Μπράδερς, Μαρκ Ντέιβις.
  • Προϊστορία: Δυο νίκες στα μεταξύ τους ισάριθμα παιχνίδια έχουν πανηγυρίσει οι Σέλτικς επί των Μάβερικς. Στο πρώτο (23/01), επικράτησαν 119-110 στο Ντάλας και στο δεύτερο (02/03) επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 138-110.

Ρεπορτάζ Μπόστον Σέλτικς

Η ομάδα της Βοστώνης πραγματοποιεί μία τρομερή σεζόν. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 64-18 στην Ανατολή και στη συνέχεια, στα playoffs κάνουν… επίδειξη δύναμης. Αρχικά, απέκλεισαν τους Μαϊάμι Χιτ με 4-1 και ακολούθησε ο αποκλεισμός των Κλίβελαντ Καβαλίερς με επίσης 4-1 στη σειρά. Στους τελικούς της Ανατολής, οι Σέλτικς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και… σκούπισαν τους ελπιδοφόρους Ιντιάνα Πέισερς. Πλέον, οι «Κέλτες» βρίσκονται τέσσερις νίκες μακριά από την κατάκτηση του 18oυ πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Μάλιστα, στα τελευταία τους δέκα παιχνίδια μετράνε 9 νίκες.

Stat attack: Οι Σέλτικς σκοράρουν με 120,6 πόντους μέσο όρο ανά ματς και σουτάρουν περίπου με 48% από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ δέχονται περίπου 109 πόντους ανά αγώνα.

Απουσίες: Aμφίβολος θεωρείται ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος όμως έχει κάνει σημαντική πρόοδο από τον τραυματισμό του και αναμένεται να δώσει το παρών.

Ρεπορτάζ Ντάλας Μάβερικς

Το Ντάλας είναι ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ μετά από το 2011, όταν κατέκτησαν και το μοναδικό τους πρωτάθλημα με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να τους οδηγεί. Πλέον, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Καϊρί Ίρβινγκ και η «παρέα» τους, έχουν την ευκαιρία να στεφθούν Πρωταθλητές κόντρα, έχοντας πραγματοποιήσει μία αξιέπαινη πορεία. Οι Μάβερικς τερμάτισαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Δύσης με ρεκόρ 50-32 και σίγουρα δεν ήταν… από τα πρώτα φαβορί στα playoffs. Εκεί όμως μίλησε η ποιότητα της ομάδας του Τζέισον Κιντ. Αρχικά, οι «Μαβς» πέταξαν «έξω» τους Λος Άντζελες Κλίπερς με 4-2 και ακολούθησε ο αποκλεισμός των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 4-2 επίσης. Για τους τελικούς της Δύσης, το Ντάλας είχε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και το έκανε… επιδεικτικά με 4-1 στη σειρά, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ πιο υπολογίσημη δύναμη για την κούπα φέτος.

Stat attack: Στην κανονική περίοδο, το Ντάλας στα 68 από τα 82 ματς που έδωσε, είδε τα παιχνίδια του να λήγουν over 214,5 πόντους. Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στην πρωτιά της λίστας των κορυφαίων σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα και εύστοχα τρίποντα στη διάρκεια των playoffs.

Απουσίες: Ο Τζέισον Κιντ δεν θα έχει μόνο τους αναπληρωματικούς Γκρεγκ Μπράουν και Ολιβιέ-Μάξενς Πρόσπερ.

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς προγνωστικά

Οι Σέλτικς ξεκινούν τη σειρά από θέση… ισχύος, καθώς είναι το φαβορί και αγωνίζονται στην έδρα τους, ξεκούραστοι μετά τη «σκούπα» κόντρα στους Πέισερς. Η front-line της ομάδας από τη Βοστώνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης, ενώ οι Μάβερικς δεν… φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία. Για αυτούς τους λόγους, εμείς θα πάμε με τον άσο για τους Σέλτικς, συνδυαστικά με το Over 211,5 πόντων στο ματς, σε απόδοση 2.15 στο Pamestoixima.gr.

Euro 24 και δράση πάνε μαζί με τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like