Αρχική » Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά & Ανάλυση

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά & Ανάλυση

by admin

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο game 2 των τελικών που θα κρίνει αν η σειρά θα μεταφερθεί με σκορ 2-0 ή 1-1 στο Ντάλας.

ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: «TD Garden», 19,156 (Βοστώνη).
  • Διαιτητές: Τζέιμς Κέιπερς, Ζακ Ζάρμπα, Τζον Γκομπλ
  • Προϊστορία: Τρεις νίκες στα μεταξύ τους ισάριθμα παιχνίδια έχουν πανηγυρίσει οι Σέλτικς επί των Μάβερικς. Στο πρώτο (23/01), επικράτησαν 119-110 στο Ντάλας και στο δεύτερο (02/03) επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 138-110, ενώ το τρίτο ήταν το Game 1 των τελικών (107-89).

Ρεπορτάζ Μπόστον Σέλτικς

Κυριάρχησαν πραγματικά στο πρώτο παιχνίδι των τελικών οι Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι από την αρχή επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης. Οι «Κέλτες» ήταν εύστοχοι από το τρίποντο, σημειώνοντας εννέα περισσότερα από το Ντάλας και τώρα στοχεύουν στο 2-0 που θα τους δώσει προβάδισμα… ασφαλείας. Κορυφαίος στο Game 1 των τελικών για τη Βοστώνη ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ 20 πρόσθεσε με τη σειρά του ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, που επίσης ήταν καταλυτικός παράγοντας για τη νίκη. Ο Τζέισον Τέιτουμ κινήθηκε σε… ρηχά νερά, κάτι όμως που δεν πλήρωσε η ομάδα του, ωστόσο οι Σέλτικς χρειάζονται περισσότερες λύσεις στην επιθετική τους λειτουργία, μιάς και θα περιμένουν αντίδραση από τους Μάβερικς.

Stat attack: Δέχεται περίπου 100 πόντους ανά αγώνα σε 15 αναμετρήσεις στα φετινά Playoffs.

Απουσίες: Πλήρεις θα παραταχθούν οι Σέλτικς.

Ρεπορτάζ Ντάλας Μάβερικς

Δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων τους οι Ντάλας Μάβερικς στο πρώτο παιχνίδι και βρέθηκαν μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις. Σίγουρα οι «Μαβς» αφού δεν τους… πήγε το ματς στην αρχή, κράτησαν δυνάμεις για τη συνέχεια και με τον Λούκα Ντόντσιτς κανονικά στη σύνθεσή τους, θα παλέψουν να σπάσουν την έδρα της Βοστώνης. Στο Game 1, διακρίθηκε ο ηγέτης του Ντάλας, Λούκα «Magic» με 30 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ δεν τον ακολούθησε κάποιος στο σκοράρισμα. «Χαμένος» φάνηκε ο Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος πρέπει να ανεβάσει «στροφές» προκειμένου η ομάδα του να μείνει κοντά στο σκορ.

Stat attack: Σκοράρει με 106,8 πόντους μέσο όρο στα Playoffs σε 18 αγώνες που έχει δώσει το Ντάλας. 

Απουσίες: Ο Λούκα Ντόντσιτς… τρόμαξε τους φίλους των Μάβερικς με έναν τραυματισμό που είχε στο Game 1, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών.

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς προγνωστικά

Σαφώς ανώτεροι παρουσιάστηκαν στο πρώτο ματς οι Σέλτικς, όμως το Game 2 θα είναι… άλλη υπόθεση, με τους Ντάλας να χρειάζονται αρκετές λύσεις από το δίδυμό τους, Ίρβινγκ-Ντόντσιτς. Το σύνολο των γηπεδούχων σαφώς φαίνεται πιο πλήρες, όμως υπήρξαν αρκετές επιθετικές δυσκολίες, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί στο θέμα του ρυθμού το Ντάλας. Θα πάμε με το… αουτσάιντερ εμείς και θα επιλέξουμε το διπλό των Ντάλας Μάβερικς στο «TD Garden» στο 3.39 απόδοση στο Pamestoixima.gr.

ΗΠΑ – NBA – 10/06/2024 03:00

Μπόστον Σέλτικς – Ντάλας Μάβερικς

2

3,39

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like