Αρχική » Μπαρτζώκας: «Έπαθε διάστρεμμα ο Πετρούσεφ – Πολύ σημαντικό που είμαστε στο Final 4 της Ευρωλίγκας για ακόμα μία χρονιά»

Μπαρτζώκας: «Έπαθε διάστρεμμα ο Πετρούσεφ – Πολύ σημαντικό που είμαστε στο Final 4 της Ευρωλίγκας για ακόμα μία χρονιά»

by admin

Δηλώσεις μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Κολοσσού έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αποκαλύπτοντας ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ μίλησε και για την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι εκεί μετράνε όλες οι λεπτομέρειες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ο Τανούλης δουλεύει πολύ σοβαρά μαζί μας και είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Το θέμα του αγώνα όμως είναι ο Πετρούσεφ, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και η προτεραιότητά μας ήταν να είμαστε υγιείς μετά το ματς. Δε φταίει ούτε ο αντίπαλος, ούτε ο Πετρούσεφ. Είναι πολύ δύσκολο για τον Κολοσσό να κρατήσεις τους παίκτες σε υψηλό επίπεδο χωρίς αγώνα για τόσες μέρες».

Για την παρουσία της ομάδας του στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στο Final 4 για ακόμα μία χρονιά. Λίγο η τύχη, η ετοιμότητα, η εμπειρία, μετράνε όλες οι λεπτομέρειες σε μια τέτοια φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like