Αρχική » Με τρεις σημαντικές απουσίες οι κλήσεις της εθνικής Ιταλίας για το Προολυμπιακό

Με τρεις σημαντικές απουσίες οι κλήσεις της εθνικής Ιταλίας για το Προολυμπιακό

by admin

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Ιταλίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά!

Όπως ανακοινώθηκε, η λίστα του Τζανμάρκο Ποτσέσκο συμπεριλαμβάνει 30 ονόματα, με αυτό του Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος απουσίασε τόσο από το EuroBasket του 2022, όσο και από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023, να ξεχωρίζει!

Από την άλλη, εκτός επιλογών έμειναν οι Σιμόνε Φοντέκιο, Ματέο Σπανιόλο και Γκαμπριέλε Πρόσιντα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Να θυμίσουμε ότι η Ιταλία συμμετέχει στο Προολυμπιακό τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, μαζί με τη διοργανώτρια, το Μεξικό, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Λιθουανία και το Μπαχρέιν.

Oι 30 παίκτες που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας: Μάρκο Σπίσου, Νίκο Μάνιον, Αβούντου Αμπάς, Στέφανο Τόνουτ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Νικολό Μέλι, Ντιέγκο Φλακαντόρι, Λεονάρντο Μαρανγκόν, Αμαντέο Τεσιτόρι, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Φεντερίκο Μιάσκι, Σαλίου Νιανγκ, Γκραντ Μπαζίλε, Τζορντάνο Μπορτολάνι, Φρανσέσκο Φεράρι, Λεονάρντο Φατζιάν, Γκιγέμο Καρούσο, Μικέλε Βιτάλι, Ακίλε Πολονάρα, Φεντερίκο Ποσέρ, Λούκα Σεβερίνι, Σάσα Γκραντ, Ματία Παλούμπο, Τόμας Βολντετένσε, Αλεσάντρο Παγιόλα, Ντάμε Σαρ, Τζον Πετρουτσέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like