Αρχική » Με Ντόντσιτς αλλά χωρίς Νίμπο η προεπιλογή της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

Με Ντόντσιτς αλλά χωρίς Νίμπο η προεπιλογή της Σλοβενίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ

by admin

Την 16άδα της προεπιλογής για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου) ανακοίνωσε η Σλοβενία.

Ο Λούκα Ντόντσιτς, που αρχίζει τα ξημερώματα της Παρασκευής τους τελικούς του ΝΒΑ, είναι κανονικά στη λίστα, ενώ αντίθετα τη θέση του νατουραλιζέ καταλαμβάνει ο Μάικ Τόμπι κι όχι ο Τζος Νίμπο, που φαίνεται πως δεν προλαβαίνει να πολιτογραφηθεί Σλοβένος εγκαίρως.

Στην προεπιλογή είναι και ο Βλάτκο Τσάντσαρ, που υπέστη ρήξη χιαστού στο περσινό φιλικό με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, αλλά είναι ακόμη αβέβαιο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Γιάκα Μπλάζιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μίχα Τσέρκβενικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Ζίγκα Ντίμετς (Ανβίλ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γκρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Αλεξέι Νίκολιτς (Σαλόν), Τίμπορ Μίρτιτς (Χέλιος Ντομζάλε), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μπίνε Πρέπελιτς (Σαρλερουά), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Λούκα Σκούτσα (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γιαν Σπαν (Κρκα), Μάικ Τόμπι (Ερυθρός Αστέρας).

Η προετοιμασία της Σλοβενίας θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου, ενώ ο Λούκα Ντόντσιτς αν οι τελικοί του ΝΒΑ φτάσουν σε έβδομο παιχνίδι θα έχει υποχρεώσεις μέχρι και τις 23 του μήνα. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Σέκουλιτς θα δώσει τρία φιλικά, με τη Λιθουανία στο Βίλνιους στις 23 Ιουνίου και στη Λιουμπλιάνα στις 25 Ιουνίου με τη «Λιέτουβα» και στις 28 Ιουνίου με τη Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like