Αρχική » Με κεντρικό πρόσωπο την Ιαπικίνο η συνέντευξη Τύπου του μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας

Με κεντρικό πρόσωπο την Ιαπικίνο η συνέντευξη Τύπου του μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας

by admin

Η Λαρίσα Ιαπικίνο είναι η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στίβου του 2023 και πρόκειται για μία από τις κορυφαίες αθλήτριες μήκους στον κόσμο κι από τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι στις κορυφαίες διοργανώσεις ανοιχτού στίβου, οπότε και τα βλέμματα επικεντρώθηκαν πάνω της στη συνέντευξη Τύπου του διεθνούς μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Γρηγόρης Λαμπράκης».

«Είμαι χαρούμενη που ξεκινάω τη σεζόν στον μίτινγκ αλμάτων στην Ελλάδα σε μια χρονιά όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες προκλήσεις, όπως το Ευρωπαϊκό κι οι Ολυμπιακοί Αγώνες», τόνισε η Ιταλίδα σταρ.

«Κορυφαίοι αθλητές ήρθαν και φέτος στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό για εμάς πως οι αθλητές μας εμπιστεύονται. Το μίτινγκ είχε πέρυσι υψηλή βαθμολογία, την οποία ελπίζουμε πως θα διατηρήσουμε και φέτος», τόνισε ο πρόεδρος του ΦΣ Καλλιθέας, Παναγιώτης Δημάκος.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, είπε πως: «Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ως συνδιοργανωτές, μαζί με τον ΦΣ Καλλιθέας. Το μίτινγκ αλμάτων δίνει μία ακόμη αγωνιστική ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες, ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων. Καλή επιτυχία σε όλους».

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε κι ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιώργος Μαργωμένος, όπως κι ο Γάλλος άλτης του μήκους, Ερβάν Κονατέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like