Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Οι δαίμονες της Ουκρανίας στο 1.85

Μελετημένα προγνωστικά: Οι δαίμονες της Ουκρανίας στο 1.85

by admin

Μελετημένα προγνωστικά: Ο Fidel επιστρέφει με μακροχρόνια για το Euro και ποντάρει σε ένα δελεαστικό 1.85 στον πέμπτο όμιλο.

Μελετημένα προγνωστικά: Με το αουτσάιντερ στον όμιλο

Καλησπέρα σε όλη την παλιοπαρέα. Έχει μπει εβδομάδα Euro και πλέον σειρά μπαίνουν τα μακροχρόνια. Δώσαμε ήδη το πρώτο μας, πάμε για το δεύτερο. Και όχι δεν θα δείτε σε τούτη τη στήλη αναφορά στους… ιτςκαμινγκχοουμάκιδες αλλά ούτε σε κάποιο μεγάλο όνομα, εξάλλου ψάχνουμε την θέα… στα υπόγεια και τώρα έχουμε κάτι εξαιρετικό. Πάμε να δούμε τα μελετημένα προγνωστικά.

Η Ουκρανία μετά το 2006 δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα σε εθνικό επίπεδο, καθώς το 2009 είδε τον μέγιστο Σάλπι να αλώνει το Κίεβο, το 2012 που φιλοξένησε Euro δεν έκανε τίποτα και πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια για να φτάσουμε το καλοκαίρι του 2021 ώστε να… περάσει σε νοκ-άουτ μεγάλου τουρνουά, γνωρίζοντας βέβαια τη συντριβή από την Αγγλία. Αλήθεια είναι πως η χώρα, περισσότερες ελπίδες έχει να δει διακρίσεις στη Eurovision παρά στο ποδόσφαιρο αλλά φέτος έχει μακράν την καλύτερη φουρνιά. Με παικταράδες μέσα, με τον old-school αληταρά Ντόβμπικ να σκοράρει συνεχώς και γενικότερα με ένα σύνολο που αναμένεται να είναι ένα από τα αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Και σε όμιλο με τους αδιάφορους Σλοβάκους, τους “κρύους” Ρουμάνους και το Βέλγιο, που παραμένει η πιο αφελής ομάδα στον πλανήτη, διεκδικεί σοβαρές πιθανότητες για την πρώτη θέση, όσο περίεργο και εάν ακούγεται.

Η αγορά του να πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία ματς, είναι εξαιρετικά τίμια και αξίζει το ποντάρισμα=. Δεν βρίσκεις τέτοιο όριο εύκολα για τέτοια ομάδα και μάλλον μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Euro

Ειδικά ομάδων – Όμιλος Ε’

Ουκρανία over 3,5 γκολ

1,85

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like