Αρχική » Μελετημένα προγνωστικά: Καλοκαιρινό πάρτι στο διπλασιασμό

Μελετημένα προγνωστικά: Καλοκαιρινό πάρτι στο διπλασιασμό

by admin

Ο Fidel έχει μελετημένα προγνωστικά για το τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Ιταλία και καταλήγει σε επιλογή διπλασιασμού.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλησπέρα στην παλιοπαρέα. Μπορεί η σεζόν σε συλλογικό επίπεδο να ολοκληρώθηκε αλλά σε τούτη τη στήλη όπως ξέρετε βρίσκουμε ευκαιρίες στο κουπόνι και εκείνες υπάρχουν ακόμα και τώρα. Βεβαίως-βεβαίως, μου τράβηξε τη προσοχή το τελευταίο ματς της χρονιάς στο Καμπιονάτο οπότε πάμε να δούμε τα μελετημένα προγνωστικά οπού και σήμερα θα ρίξουμε το κατιτίς μας.

Αταλάντα εναντίον Φιορεντίνα λοιπόν, δύο ομάδες τελείως διαφορετικές τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Λογικό αυτό όταν στην μία άκρη του πάγκου κάθεται ένας μετρ, μία «αλεπού» και ένας όπως λέγαμε εμείς οι παλαιότεροι «αλενατόρε» και στην άλλη η σύγχρονη έκδοση του Κούπερ. Μα είναι δυνατόν κύριε Ιταλιάνο τέτοιο πλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό; Ο τύπος σίγουρα θα βρήκε ξεχασμένες κασέτες στο ξενοδοχείο με τακτικές του Βασίλη Δανιήλ για να παίξει με τόση γιόμα λες και ζούμε στο 1995. Δίκαια έχασε το τρόπαιο από τον παθιασμένο Ολυμπιακό, άτυπο ντεζαβί όπως πέρυσι με τη Γουέστ Χαμ.

Σε επίπεδο βαθμολογίας είναι ξεκάθαρα λίγο-πολύ όλα, με τις δύο ομάδες να παίζουν Ευρώπη του χρόνου. Υπάρχει ένα κίνητρο στα αριστερά αφού με νίκη τα παιδιά του Γκασπερίνι παίρνουν τη τρίτη θέση από τη Γιουβέντους. Δεν γίνεται και… κάθε μέρα αυτό, η «μικρούλα» Αταλάντα να τερματίζει πάνω από μία… «κυρία».

Οπότε, στοιχηματικά αξίζει ένα combo με τον άσο και το Over 2,5, ιδιαιτέρως όταν εκείνο διπλασιάζει. Εξάλλου, μέσα στην τρελή χαρά οι μεν, ζοχαδιασμένοι οι δε και σκασμένοι από παράταση, ενώ ο προπονητής φεύγει. Δεν αποκλείεται να δούμε σκορ που θα κάνει το ματς… ακατάλληλο για ανηλίκους.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
19:00

Αταλάντα – Φιορεντίνα

1 & over 2,5

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like