Αρχική » Ματέο: «Θα ταξιδέψει μαζί μας για το Game 2 με την Γκραν Κανάρια ο Ρούντι»

Ματέο: «Θα ταξιδέψει μαζί μας για το Game 2 με την Γκραν Κανάρια ο Ρούντι»

by admin

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ρεάλ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 105-70 της Γκραν Κανάρια στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Ρούντι Φερνάντεθ τραυματίστηκε στο καρπό, δημιουργώντας ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου, ενόψει φυσικά και του Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο και στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Με σημερινές του δηλώσεις για το αυριανό Game 2, ο τεχνικός των Μαδριλένων, Τσους Ματέο, αποκάλυψε πως ο πολύπειρος φόργουορντ θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για τα Κανάρια Νησιά, δηλώνοντας αισιόδοξος για την κατάσταση του τραυματισμού του.

Να θυμίσουμε πως «νοκ άουτ» έχει τεθεί ο Γκάμπριελ Ντεκ, ο οποίος όπως και πέρσι, έτσι και φέτος στάθηκε άτυχος και θα χάσει το Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στις επόμενες ημέρες. Θα ταξιδέψει μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους τραυματισμούς. Για τώρα, είμαι αισιόδοξος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like