Αρχική » Μακροχρόνια… έκπληξη στο 2.40!

Μακροχρόνια… έκπληξη στο 2.40!

by admin

Τα πρώτα του μακροχρόνια για το Euro 2024 έχει σήμερα ο Γιώργος Κούτρας, ποντάροντας σε ειδικά ομάδων.

Το φαβορί και η ποιότητα στον όμιλο 

 

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επιστροφή στη δράση με μακροχρόνια προγνωστικά για το Euro 2024. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού ξεκινά την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου και πρόκειται να είναι συναρπαστικό. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Θα ασχοληθούμε με τον Όμιλο Ε της διοργάνωσης, όπου απαρτίζεται από το Βέλγιο, την Ουκρανία, τη Ρουμανία και τη Σλοβακία. Το Βέλγιο είναι ομολογουμένως το φαβορί του ομίλου, καθώς διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με αρχηγό τον Κέβιν Ντε Μπρόινε αποτελούν μια δύσκολη ομάδα για να νικήσει κάποιος και φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα μια διοργάνωση.

Η δεύτερη θέση είναι αναμφισβήτητα ανοιχτή προς διεκδίκηση, με την Ουκρανία να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση και αυτό επειδή διαθέτει περισσότερη ποιότητα από τη Ρουμανία και τη Σλοβακία. Οι Ουκρανοί έχουν παίκτες που πραγματοποίησαν καταπληκτικές εμφανίσεις με τις ομάδες τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Αρτέμ Ντόβμπικ της Χιρόνα, ο οποίος σε 36 αγώνες στο Ισπανικό Πρωτάθλημα πέτυχε 24 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Τον τελευταίο χρόνο, η Ουκρανία ήρθε ισόπαλη με την Αγγλία, την Ιταλία και την Γερμανία, δείχνοντας πως έχει ένα σύνολο που μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερες ομάδες.

Πιστεύω πως αν παρουσιαστούν σοβαροί οι Βέλγοι, θα προκριθούν με μια σχετική άνεση. Από την άλλη, η Ουκρανία έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα απέναντι και σε μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης, ενισχύοντας την πεποίθηση πως είναι ικανή να πάρει στο τέλος την πολυπόθητη πρόκριση.

Η επιλογή μου λοιπόν είναι να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου η Ουκρανία & το Βέλγιο, σε απόδοση 2.40.

Καλή επιτυχία !

Δες επιπλέον προτάσεις του Γιώργου Κούτρα με ένα κλικ

Combo
22:00

Όμιλος Ε – Να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις

Βέλγιο & Ουκρανία

2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like