Αρχική » ΜακΚίσικ: «Πολύ ήρεμη η ατμόσφαιρα στα αποδυτήριά μας μετά τη νίκη, στόχος να τελειώσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι»

ΜακΚίσικ: «Πολύ ήρεμη η ατμόσφαιρα στα αποδυτήριά μας μετά τη νίκη, στόχος να τελειώσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι»

by admin

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον πρώτο τελικό της φετινής Stoiximan Basket League, επικρατώντας με 89-84, κάνοντας το break και παράλληλα το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έπλεξε το εγκώμιο των Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ, αποκάλυψε ότι η ατμόσφαιρα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια ήταν πολύ ήρεμη, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να τελειώσει τη σειρά των τελικών σε τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απουσία του Φαλ: «Φυσικά το να χάσεις κάποιον όπως ο Φαλ είναι δύσκολο. Είναι κάπως αναντικατάστατος και έπρεπε να στηριχτούμε πολύ περισσότερο στον Μιλουτίνοβ, ο οποίος έπρεπε να παίξει πολλά λεπτά για να είμαστε πιο physical. Έκανε το step-up και μας βοήθησε πολύ. Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά ματς».

Για το ότι πάντα παίζει καλά όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω, όταν βγήκα από το τούνελ, είδα πολύ κόσμο που κράταγε το 77 μέσα στο πλήθος (σ.σ. τον αριθμό του στη φανέλα).».

Για τον MVP του αγώνα: «Για εμένα; Είναι δύσκολη ερώτηση. Πρέπει να είναι ο Γουόκαπ, ο Μιλουτίνοβ που πραγματικά έκαναν το step-up. Ο Τόμας βγήκε με μια συγκεκριμένη ενέργεια και όλοι ακολούθησαν σωστά. Ο Μιλουτίνφ έκανε όλα αυτά στο παρκέ. Μάζεψε τόσα ριμπάουντ, είχε οκτώ στο ημίχρονο. Τρελό νούμερο».

Για το επόμενο ματς στο ΣΕΦ: «Είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους σου. Νομίζω ότι θα είναι τρελή η ατμόσφαιρα και για αυτό ανυπομονώ».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά από τη νίκη: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν, προς έκπληξη όλων, πολύ ήρεμη. Έχουμε καταλάβει ότι θα είναι μια μεγάλη σειρά. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και γυρίζουμε σπίτι με αυτό. Ο στόχος είναι να το τελειώσουμε στο τρίτο παιχνίδι. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δώσουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like