Αρχική » ΜακΓκρέιντι για Κάρι: «Δεν αξίζει θέση στο Top 10 – Όταν έλειπε κάποιος καλός του συμπαίκτης, έχανε τα playoffs»

ΜακΓκρέιντι για Κάρι: «Δεν αξίζει θέση στο Top 10 – Όταν έλειπε κάποιος καλός του συμπαίκτης, έχανε τα playoffs»

by admin

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι είναι αδιαμσφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που πέρασαν ποτέ από το ΝΒΑ, καθώς φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με πολλούς πόντους στα χρόνια που αγωνίστηκε στη λίγκα.

Ο «T-Mac» έδωσε μία συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί. Ερωτηθείς για το αν ο Στεφ Κάρι ανήκει μεταξύ των κορυφαίων 10 παικτών στην ιστορία του NBA, o παλαίμαχος σταρ ανέφερε πως κατά τη γνώμη του κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και παρέθεσε τους λόγους που το πιστεύει.

«Δεν έχει φτάσει στο δικό μου ΤΟΡ-10. Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει τρομερή καριέρα με τέσσερα πρωταθλήματα ΝΒΑ, δύο MVP κανονικής περιόδου και ένα MVP τελικών αλλά αν κάνουμε ένα flashback στην καριέρα του και δούμε ότι όταν απουσίαζε ο Ντρέιμοντ (σ.σ. Γκριν) ή ο Κλέι Τόμπσον, δεν πήγαινε στα playoffs.

Και αν δεν μπορείς να πας στα playoffs εάν λείπει ένας από τους συμπαίκτες σου, τότε δεν μπορώ να σε βάλω στο ΤΟΡ-5 ή στο ΤΟΡ-10. Απλά δεν μπορώ. Αυτή είναι η άποψη μου», ανέφερε αναλυτικά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like