Αρχική » Μήνυμα του 112 για καθυστερήσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου – Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς Πελοπόννησο

Μήνυμα του 112 για καθυστερήσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου – Τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς Πελοπόννησο

by admin

Μήνυμα στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να καθυστερήσουν την αναχώρησή τους λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην εθνική οδό εστάλη το μεσημέρι του Σαββάτου από το 112. Οι καθυστερήσεις σημειώνονται μετά το χθεσινό ατύχημα με το φλεγόμενο βυτιοφόρο στο ύψος του Ισθμού και ενώ εκτελούνται από τα ξημερώματα από το υπουργείο Υποδομών, εργασίες καθαίρεσης της αερογέφυρας η οποία υπέστη ζημιές από το υψηλό θερμικό φορτίο

Το μήνυμα αναφέρει: «Μεγάλες καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης από Ελευσίνα προς Κόρινθο στην Ολυμπία Οδό. Καθυστερήστε την αναχώρησή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

Η Τροχαία έχει παραχωρήσει τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στη νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο για την εξυπηρέτηση των εκλογέων.

Η κυκλοφορία αυτή την ώρα διεξάγεται με καθυστερήσεις στην νέα Εθνικη Οδό κοντά στο σημείο ανατροπής του βυτιοφόρου, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κόρινθο, έως το σημείο της αντιδρόμησης, με την παρουσία της τροχαίας να είναι εντονη και τα οχήματα να κινούνται πλέον σε 3 λωρίδες κυκλοφορίες για την αποσυμφόρηση της κίνησης στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Η τροχαια συνιστά επίσης στους εκλογείς, των οποίων η έξοδος γίνεται κανονικά, να αναχωρήσουν λίγο αργότερα προς τους προορισμούς τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα της αμφιδρόμησης να επιδείξουν προσοχή γιατί με το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ως διαχωριστικό είναι οι κώνοι.

Η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού ήταν άμεση, καθώς από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος βρέθηκε από την κυβέρνηση στο σημείο ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος με κλιμάκιο μηχανικών του υπουργείου για τη διαχείριση της κατάστασης και από τα ξημερώματα που εκτελούνται οι εργασίες καθαίρεσης της αερογέφυρας ο Υπουργος Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργος Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η ενημέρωση από την τροχαία είναι συνεχής και στις επόμενες ώρες αναμένεται η κυκλοφορία να διεξάγεται με μεγαλύτερη ευκολία. Οι οδηγοί σε κάθε περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο επιλογές που δίνονται από την τροχαία, δηλαδή και την διαδρομή της αντιδρόμησης και τη διαδρομή από τον κόμβο Λουτρακίου ενώ από αύριο το πρωί θα είναι πολύ καλύτερη η κυκλοφορία καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες απομάκρυνσης των μπαζών οι πολίτες μπορούν να μετακινούνται για να ψηφίσουν κανονικά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like