Αρχική » Μάλμε – Έλφσμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μάλμε – Έλφσμποργκ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Μάλμε – Έλφσμποργκ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από την προσπάθεια της πρωτοπόρου να διατηρήσει τα σκήπτρα της στην Allsvenskan.

ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μάλμε – Έλφσμποργκ προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ελέντα Στάντιον» (22.500), Μάλμε.
  • Διαιτητής: Γιόακιμ Όστλινγκ.
  • Πρώτος γύρος: Έλφσμποργκ – Μάλμε 3-1.
  • Η Έλφσμποργκ έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας η Μάλμε έχει απολογισμό 6-4-0 στα τελευταία δέκα ματς κόντρα στην Έλφσμποργκ.
  • Σε 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Μάλμε επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Μάλμε

Έβαλε τα καλά της στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κάλμαρ, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0. Ουσιαστικά καθάρισε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, με τον Μπόλιν να ανοίγει το σκορ στο 4’ και τον Μπότχαϊμ να πετυχαίνει χατ-τρικ (7’, 31’, 40’). Ο Θέλιν διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 55’, με τους πρωταθλητές να ρίχνουν τους τόνους και να κάνουν διαχείριση δυνάμεων μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Παραμένει πρώτη η Μάλμε με απολογισμό 9-1-1, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος.

Stat attack: Μετρά οκτώ σερί εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Λεβίκι, Χόλμκουιστ Βέκια, Μοϊσάντερ και Γκούντγιονσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντάλιν – Στρίγκερ Λάρσεν, Γιάνσον, Κορνέλιους – Μπόλιν, Πένα, Νανάσι, Γιόνσεν, Μπουσανέλο – Κίσε Τέλιν, Μπότχαϊμ.

Ρεπορτάζ Έλφσμποργκ

Παρότι ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, εν τέλει βρήκε λύσεις στο δεύτερο και έκαμψε την αντίσταση της Χάλμσταντ. Ο Κουασέμ άνοιξε το σκορ για την Έλφσμποργκ στο 49’ και ο Λάρσον σφράγισε το τρίποντο στο 89’. Έτσι, η ομάδα του Θέλιν ανέβηκε στην 7η θέση, διατηρώντας τη διαφορά από την τριάδα στους τέσσερις βαθμούς.

Stat attack: Τέσσερις σερί ήττες μετρά μακριά από την έδρα της η Έλφσμποργκ.

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Χουλτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπούντγκαρντ – Λάρσον, Χόλμεν, Χένρικσον, Καΐμπ – Κουασέμ, Μπαϊντό, Μπάλντουρσον – Χέντλουντ, Ζενέλι, Αμπντουλάι.

Μάλμε – Έλφσμποργκ προγνωστικά

Πέρσι η αναμέτρησή τους στο Μάλμε για την τελευταία αγωνιστική έκρινε τον τίτλο. Φέτος η γηπεδούχος είναι και πάλι εκεί, η φιλοξενούμενη όμως έχει διαφορά δώδεκα βαθμών και έξι θέσεων από την κορυφή και θα διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, ενώ το χάσμα αυξάνεται ακόμα περισσότερο αν λάβουμε υπόψη την πορεία της Μάλμε εντός έδρας και της Έλφσμποργκ εκτός. Μονόδρομος η στήριξη στην πρωταθλήτρια, με το combo 1 & over 2,5 να πληρώνει 1.91 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like