Αρχική » Μάλαγα και Μούρθια διεκδικούν μια θέση στον τελικό και έχουν… ραντεβού με την ιστορία!

Μάλαγα και Μούρθια διεκδικούν μια θέση στον τελικό και έχουν… ραντεβού με την ιστορία!

by admin

Ιστορικό μπορεί να χαρακτηριστεί το 5ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών της Liga ACB μεταξύ της Ουνικάχα Μάλαγα και της Μούρθια (5/6).

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Ανδαλουσίας μπορεί να γίνει η πρώτη που θα κερδίσει μία σειρά γυρνώντας από το 0-2 ενώ η δεύτερη ψάχνει τους πρώτους τελικούς της ιστορίας της!

Μία απίστευτη σειρά που είδε τις δύο ομάδες να κάνουν από δύο εκτός έδρας νίκες, τη Μούρθια να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δύο «match point» που είχε μέσα στην έδρα της είτε για να «σκουπίσει» τη Μάλαγα στο τρίτο παιχνίδι είτε να κάνει το 3-1 στο τέταρτο ματς…

Η κανονική διάρκεια στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν πραγματικά «τρελή», αφού η Ουνικάχα κατάφερε να τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία, αφήνοντας πίσω τα «μεγαθήρια» Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα αλλά και τις Μπασκόνια-Βαλένθια που επίσης έπαιζαν στην Euroleague και είχαν σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ.

Έτσι, Μούρθια ή Μάλαγα θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τελικούς καθώς οι Μαδριλένοι έχουν κλεισεί το «εισιτήριο» τους για τα ματς που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ισπανίας από τη 3η κιόλας μέρα των ημιτελικών, «σκουπίζοντας» τη Μπαρτσελόνα με 3-0.

Επιμέλεια: Βασίλης Βασιλειάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like